EU Masters: Rekklesék ma megküzdenek a vérre éhező Unikornisokkal

EU Masters: Rekklesék ma megküzdenek a vérre éhező Unikornisokkal

Zsinórban a harmadik EU Masters szezonban juthat be az elődöntőbe a Karmine Corp együttese.

Két negyeddöntő már befejeződött, vagyis a kieséses körök első szakaszának félidejéhez érkezett a mezőny. Az LDLC OL mellett tegnap továbbjutott az AGO ROGUE, így már csak két hely maradt kiadó az elődöntőkben. A 2022-es Amazon European Masters tavaszi szezonjában ismét egy francia csapatot követhettek élőben a magyar streamen, ugyanis a Karmine Corp, avagy Rekklesék ellenfele a Unicorns of Love - Sexy Edition lesz a hamarosan kezdődő Bo5-ös szériában. A meccsekért látogassatok el a lolesports.com oldalára vagy az Esport1.hu felületére!

Karmine Corp vs Unicorns of Love - Sexy Edition (17:00-tól Bo5)

Rekklesék egy hatalmas pofonba szaladtak bele az X7 Esports ellen, azonban utána nem találtak legyőzőre az Idézők szurdokában. Cabochard elképesztően nagy formában van, de hasonló elmondható Sakenről is. Rekkles főleg a Play-Inben villogott, a főtáblán átengedte a rivaldafényt a társaknak. Az elmúlt két kiírás bajnoka abszolút esélyesként indul harcba az Unikornisok ellen, akiket azonban nem szabad leírni előre.

A Prime League-ből érkezett USE két vereséget gyűjtött be a csoportkörökben az LDLC OL-től, azonban mind a BISONS ECLUBot, mind az Atleta Esportot simán verték. Lurox személyében van egy LEC-tapasztalattal rendelkező veterán dzsungelesük, aki képes irányítani a többieket. A csapatharcokban főleg Reptile-ra támaszkodtak, akinek azonban most Rekklesszel kell felvennie a versenyt a sebzéskiosztásban. Mindenképpen látványos, agresszív és akciódús jelenetekre számíthattok, azonban hatalmas meglepetés lenne, ha nem a KC jutna tovább a következő körbe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted mi lesz a KC vs USE végeredménye?