A Warner Bros. vészhelyzeti ülést hívott össze Ezra Miller újabb botránya miatt

A Warner Bros. vészhelyzeti ülést hívott össze Ezra Miller újabb botránya miatt

A Flasht alakító színészt nemrég tartóztatták le garázdaságért. 

A DCEU és a Legendás állatok franchise sztárjának számító Ezra Miller előző héten elég nagy bajba keverte magát azzal, hogy egy Hawaii karaoke bárban vállalhatatlanul viselkedett. A kiérkező hatóságok le is tartóztatták a színészt és 500 dolláros óvadék fejében engedték csak szabadon, ráadásul távolságtartási végzést adtak ki ellene.

Manapság az ilyen incidensek rendkívül kínosak a filmstúdiók számára és a Rolling Stone magazin szerint az eset után válságértekezletet hívott össze a Warner Bros. és a DC vezetősége, hogy megvitassák a színész jövőjét. A lap forrásai szerint az ülésen úgy határoztak a döntéshozók, hogy szüneteltetik Miller minden házon belüli projektjét, különösen a DC szuperhősös filmuniverzumára. Érdekesség, hogy iparági pletykák szerint a sztár elég kiszámíthatatlanul viselkedett a The Flash forgatásakor is, minden bizonnyal ez is hozzájárult a lépés meghozatalához. 

A stúdiónak nagyjából egy éve van, hogy kitalálja, mihez is kezd a színésszel, mivel a The Flash mozifilm 2023 június 23-án fog megjelenni. Millernek egyébként ez már a második nagy publicitást kapó botránya, ugyanis még 2020-ban egy izlandi bárban nyakon ragadott és földre vitt egy rajongót, az esetről pedig videofelvétel is készült. Benne van a pakliban, hogy mindez már túl sok a Warner Bros.-nak és a színészt szimplán lecserélik, akár csak Johnny Deppet a Legendás állatok szériában. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek kirúgják a színészt a botrányok után?

  • 67 %
  • 33 %