Ezért vágta ki Matt Reeves Joker zseniális jelenetét a legújabb Batman filmből

Ezért vágta ki Matt Reeves Joker zseniális jelenetét a legújabb Batman filmből

A rajongók imádják ezt a néhány percet, de valljuk be igen csak ellopta volna a showt az első rész főszereplőitől Barry Keoghan, ha nem vágják ki.

Bizony időközben leszállították a Robert Pattinson főszereplésével, Matt Reeves kezei alatt elkészült Batman filmet. A mozik mellett azóta már a HBO Maxon is bemutatkozott, tehát mindenki számára elérhetővé vált már. Komoly bevételeket termelt a bőregér új kalandja, hiszen világszinten már 760 millió dollárt hozott a konyhára a Warner Bros-nak. Az új alkotásban egy sokkal sötétebb tónusú atmoszférát és történetet kaptak a rajongók, valamint Batman is inkább a nyomozásban jeleskedett.

A film utolsó pillanataiban azonban megjelent egy különös alak, aki Riddlerrel váltott néhány szót, persze a rajongók egyből kitalálták kiről is van szó. Joker kultikus karaktere végül tehát nem hiányozhatott ebből a verzióból sem, sokat azonban nem kaptunk belőle. Aztán kiderült, hogy van egy törölt jelenet, amiben Batman és Joker egymással társalog, mikor előbbi meglátogatja nagy nemezisét az Arkham elmegyógyintézetben. Barry Keoghan féle Joker egyébként hátborzongatóan félelmetesre, misztikusra és emellett izgalmasra sikeredett eme képsorok alapján. A csevegés során a denevérember egyetlen célja az volt, hogy minél többet tudjon meg Riddlerről.

Reeves mostanra azt is megosztotta, hogy ez a jelenet végül miért került ki a filmből:

"Amikor összeállítottuk a filmet, erre a részre, ahol szerintem Barry és Rob nagyon király jelenetet hoztak össze együtt, a narratívát illetően nem volt szükség. Minden kiderült végül a film során, amit Barry elmondott Jokerként Batmannak, ezért a hosszúságára való tekintettel ez segített, hogy kivegyük végül a jelenetet, de mindig is nagyon szerettem azt, amit itt bemutatott Barry és Rob."

Természetesen a film végi, valamint a törölt jelenet azonnal spekulációra adott okot, a legtöbben pedig ezáltal úgy vélik, hogy a második epizód fő ellenfele nem más lesz, mint maga Joker.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Joker lesz a folytatásban a főgonosz?

  • 33 %
  • 67 %