EU Masters: Rekklesék kiharcolták a továbbjutást, de egy hely még kiadó

EU Masters: Rekklesék kiharcolták a továbbjutást, de egy hely még kiadó

Az EU Masters mai meccsnapján spanyol bajnok próbálja megállítani a francia negyedik helyezettet.

Egy 50 perces "banger" mérkőzéssel indult a Unicorns of Love - Sexy Edition és a Karmine Corp tegnapi Bo5-ös párharca. Az első csapást Luroxék vitték be a szériában, azonban rengeteget kivett belőlük ez a nagyon hosszú adok-kapok. A visszavágón még tartották magukat a 24. percig, utána teljesen szétestek. Sorozatban három meccset, összességében könnyedén behúzott Rekkles és csapata, így már két francia együttes ott van a legjobb négy között. Ma reális esély van arra, hogy a Vitality.Bee felülkerekedik a Fnatic TQ-n, ebben az esetben három francia lesz ott az elődöntőkben, de ebbe a forgatókönyvbe mindenképpen szeretnének beleszólni a frissen megkoronázott spanyol bajnok idézői.

Vitality.Bee vs Fnatic TQ (17:00-tól, Bo5)

A csoportkörökben két meccsen izzadt meg igazán a négy ex-LEC játékost felsorakoztató francia szervezet. Az Eintracht Spandau először nem tudta győzelemre váltani a ~5000 aranyos előnyét, azonban a visszavágón sikerült eljutni a Nexusig, ahol már nem tudták őket megállítani. Ez volt az egyetlen veresége a VITB-nek, ami mutatja, hogy remek formában érkeznek a mai szériába.

A Fnatic TQ vérrel és verítékkel tudta csak kiharcolni a továbbjutást a "D" kvartettből, a csoport utolsó meccsen megverték a Team BDS Academyt, így Crownshoték 3-3-mal, Beanék 4-2-vel zártak. Sokszor nagyon szenvedtek a Szurdokban a spanyolok, hiába érkeztek meg úgy az EU Mastersbe, hogy abszolút esélyesnek tartották őket akár a bajnoki cím elhódítására is. Az AGO ROGUE-nak sikerült feljavulnia a rájátszására, ilyen szintlépésre Oscarininék is képesek lehetnek. A mai Bo5-öt magyar nyelven, élőben követhetitek a lolesports.com oldalán, valamint az Esport1.hu felületén!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat jut utolsóként az elődöntőbe?