Gary Oldman fejében megfordult a visszavonulás gondolata

Gary Oldman fejében megfordult a visszavonulás gondolata

A legendás színész úgy fogalmazott, hogy az Apple TV+-on látható Utolsó Befutók lehet karrierje végső állomása. 

Az idén 64 éves Gary Oldman korunk egyik legsokoldalúbb színészének számít és pályafutása alatt olyan karaktereket keltett életre, mint Sirius Black a Harry Potter szériában, James Gordon a Sötét lovag trilógiában, vagy Winston Churchill, A legsötétebb óra című filmben, amiért megkapta az Oscar-díjat is. A színész mostanság az Apple TV+-on látható kém-thrillerben, az Utolsó befutókban látható és ennek apropóján nemrég egy igencsak kimerítő interjút adott a Deadline-nak karrierjéről és jövőbeni terveiről. 

Az egyik kérdés során egyébként rákérdeztek a színésznél, hogy a széria második évadának berendelése fényében el tudja-e képzelni magát TV színészként, amire az alábbi választ adta. 

Nézze, ha engem akarnak, akkor persze. Minden a nagy embereken múlik odafönt és a közönségen, továbbá a nézettséget is figyelembe kell venni. Ettől függetlenül igen, el tudom képzelni, hogy Jacksont( A sorozat főszereplője) játszom az elkövetkezendő néhány évben. Azok számára, akik szeretik az alapművet és Mick Herron további munkásságát, ő egy ikonikus karakter és jó lenne egy nagy durranással befejezni a pályámat, mert a nyugdíj már a láthatáron van."

Oldman mindemellett úgy fogalmazott, hogy ezzel a szereppel méltó képen zárhatná le a pályáját, mivel nem csak a szerep tetszik neki, de a produkcióval is rendkívül elégedett és most már átérzi, miért fogalmaztak úgy korábban pályatársai, hogy a szériagyártás nagyban szól a bajtársiasság érzéséről. Ezen kívül kiemelte, hogy az Apple rendkívül jól bánt a stábbal és a forgatás egyike volt a legjobb élménynek színészkarrierje folyamán. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti szeretitek egyébként Gary Oldman alakításait?

  • 67 %
  • 0 %
  • 33 %