EU Masters: Három a francia igazság, egy a lengyel ráadás

EU Masters: Három a francia igazság, egy a lengyel ráadás

Az EU Masters rájátszásának valódi izgalmai innentől kezdőd(het)nek.

Mindössze 13 mérkőzést játszottak le az elmúlt 4 napban az EU Masters 2022-es tavaszi rájátszásában, amelyet kisebb csalódásként élhettek meg azok a nézők, akik az izgalmas és kiélezett összecsapásokat részesítik előnyben. A folytatásra szerencsére nem kell sokat várnotok, ugyanis holnap és holnapután már az elődöntőkkel folytatódik az egyenes kieséses szakasz, a mérkőzéseket a lolesports.com oldalán dropok társaságában, valamint az Esport1.hu felületén követhetitek élőben, magyar nyelven!

LDLC OL, AGO ROGUE, Karmine Corp és Vitality.Bee

A négy továbbjutó együttesből egyedül a Karmine Corpnak kellett 4 mérkőzést játszania, a többiek 3-ból megadták a legfontosabb kérdésére a választ. Rekklesék egy 50 perces, elképesztően izgalmas nyitómeccsel startoltak a Unicorns of Love - Sexy Edition ellen, amelyen végül alulmaradtak. Ezután elfogyott az USE lendülete, Saken vezetésével gyors egymásutánban háromszor döngölték földbe a KC-sek a németeket.

Az LDLC OL egy pokolian gyors szériában gázolt át az X7 Esportson, az NLC bajnokának gyakorlatilag nem volt beleszólása egyik mérkőzésbe sem. Az AGO ROGUE főleg a kiemelkedő draftjainak köszönhette a sikereket, az EUM eddigi legnagyobb meglepetésének számító Bifrost nem tudta tartani a lépést Luckerékkel. A Vitality.Bee 3-0-val küldte haza a spanyol bajnokot, hiába tartották a szakértők közül többen a tornagyőzelemre is esélyesnek a Fnatic TQ-t. Összességében ez volt a legkiélezettebb széria, azonban az eredmény elárulja, hogy a kritikus pillanatokban mindig hibáztak Oscarininék.

Ti ezeket az eredményeket vártátok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted lesz olyan széria az elődöntőkben, amelyik öt meccsen dől csak el?