TFT Dragonlands - Megjelenés és mechanikák

TFT Dragonlands - Megjelenés és mechanikák

Eljött a sárkányok kora.

A hatodik TFT szett, a Gizmos and Gadgets a közösség szerint az egyik legjobban összerakott csomag volt, amit a Riot fejlesztő csapata összerakott. Az viszont igaz, hogy lassan lejár az ideje. A közösség új szinergiákat, új figurákat és új mechanikákat szeretne látni. Ez pedig nemsokára meg is lesz, hiszen pár héten belül landol a következő fejezet, a Dragonlands.

A Tweet szerint a szett a 12.11-es frissítéssel érkezik, ami a mostani állás szerint június 8-án esedékes. Persze, ahogy az lenni szokott, két héttel ezelőtt, május 24-én már ott lesz a PBE szerveren. Szóval lehet majd bőszen próbálgatni.

Dragonlands

Ahogy a neve is sugallja, az új szettben a sárkányok kapják majd a főszerepet. Ez a devek elmondása alapján annyit takar, hogy a játékosok minden meccsen megpróbálják hadba állítani ezeket a durván erős és legendás lényeket. Hogy ez most pontosan mit is takar még nem tudjuk.

Új szinergiák és figurák

Az új fejezet nem lenne teljes, ha nem cserélődne le szinte teljesen a pool. Az első szinregia, amit megismerhettünk, az a Dragon Clan és ezzel kapcsolatban már egy kínai leak is volt, ahol megismertünk pár figurát is.

Hextech Augment

A fejlesztők is elmondták, hogy a Hextech Augment mechanikát leginkább az Arcane sorozat inspirálta. Viszont olyan jól sikerült és olyan jól beleillett a mostani játék környezetbe, hogy a közösség egyből imádta. Ha pedig valami működik, akkor nem kell rajta változtatni. 

Az egyik alap, amire építünk, az a közösség kedvenc Hextexh Augment rendszer lesz. Ezzel reméljük, hogy a játékosoknak újra és újra érdekes játékélményt tudunk majd nyújtani. A sárkányok világában legalább annyi, ha nem több mechanikai lehetőség lesz, amit ki lehet próbálni.

Egy régi ismerős: Armories

Az utolsó hír pedig Mortdog egyik streamjéről érkezett, ahol arról beszélt, hogy visszatér az Armories. Nyilván nem abban a formában, amit megszoktunk, de Mort szerint új köntösben és sokkal kiegyensúlyozott verzióban, de visszatér.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!