Viola Davis főszereplésével jöhet Az Öngyilkos Osztag következő spin-off sorozata

Viola Davis főszereplésével jöhet Az Öngyilkos Osztag következő spin-off sorozata

Iparági pletykák alapján a széria a Békeharcos történései után játszódik majd. 

James Gunn író-rendező több éves Disney száműzetését tevékenyen töltötte és nem csak az új Öngyilkos Osztagot tette le az asztalra, de a globális koronavírus világjárvány alatt megírta a film spin-off szériáját, a Békeharcost. A sorozatban John Cena kelti életre a karaktert, a főbb szerepekben pedig a franchise korábbi résztvevői is visszatértek, mint például Jennifer Holland Emilia Harcourtként, Steve Agee a festett szakálló John Economosként, továbbá a Viola Davis is beugrott egy kisebb cameora Amanda Wallerként. A HBO Maxon futó széria egyaránt elnyerte a közönség és a kritikusok tetszését is, ami újra a figyelem középpontjába helyezte a DCEU-t. 

Érthető módon a Warner Bros. szeretné meglovagolni a régen látott pozitív visszacsatolást és annak ellenére, hogy Gunn jelenleg a konkurenciának számító Marvelnél forgatja a Galaxis őrzőinek folytatását és annak karácsonyi különkiadását, további spin-off sorozatokat helyeztek kilátásba. A Variety iparági információi szerint az első vadhajtásnak már meg is lehet a témája és főszereplője, ugyanis a lap arról számolt be, hogy az Oscar-díjas Viola Davis jelenleg is tárgyal a stúdióval egy saját DC projektről. Furcsának tűnhet, hogy a színésznő által életre keltett Amanda Waller kapjon külön sorozatot, azonban ha jobban belegondolunk, rengeteg izgalmas témát tudnának felhúzni személyisége és univerzumbéli pozíciója köré. 

 

A karakter ugye alapvetően a Belle Reve börtön igazgatója és az Öngyilkos Osztagok fedett küldetéseit irányítja, a 2021-es filmben viszont kénytelen volt szélnek ereszteni a Csillag projektben részvevőket, miután Blodsport megzsarolta, ráadásul a Békeharcos végén saját lánya is ellene fordult és kiteregette mesterkedésének titkait. A mondás szerint a sarokba szorított állat a legveszélyesebb, Amanda Waller pedig pont ilyen helyzetben van és úgy gondoljuk, törtető mivolta miatt őrületes és kegyetlen mélységekbe mehet le azért, hogy helyreállítsa megtépázott renoméját. Érdekesség, hogy a szériát elvileg a Watchmenben is tevékenykedő Christal Henry írja, James Ginn és Viola Davis pedig produceri feladatokat lát majd el. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek Amanda Waller karaktere megérdemli, hogy saját sorozatot kapjon?

  • 20 %
  • 40 %
  • 40 %