EU Masters: Ötmeccses őrület Rekklesék elődöntőjében

EU Masters: Ötmeccses őrület Rekklesék elődöntőjében

Ennnél több izgalmat egyszerűen nem lehetett volna belecsempészni a Vitality.Bee és a Karmine Corp összecsapásába.

Az LDLC OL tükörsima 3-0-val küldte haza az AGO ROGUE csapatát az EU Masters 2022-es tavaszi első elődöntőjében. A második elődöntőn azonban végre megkapták a nézők azt, amire már hetek óta vártak, egy izgalmas, a végletekig kiélezett szériát. A Karmine Corp és a Vitality.Bee elvitte az ötödik meccsig a párharcot, ahol Rekkleséknek jött ki végül jobban a lépés. A szombat délutáni döntőben így a Karmine Corp és az LDLC OL küzd majd meg a bajnoki címért.

Karmine Corp vs Vitality.Bee (3-2)

Két részre kell szedni ezt a Bo5-ös szériát. Az első két mérkőzésen hatalmas draft differencia volt a csapatok között, ugyanis a KC kék oldalon folyamatosan erőltette a Graves blind picket, valamint a Braumot. Ezek a hősök végül semmilyen hatást nem tudtak kifejteni a meccsekre, így Skeanz Lee Sinjének vezetésével, ha nem is gyorsan, de magabiztosan 2-0-ra ellépett a Vitality.Bee.

Ekkora előnnyel gyakorlatilag lehetetlennek tűnt, hogy eldobja a szériát a Vitality.Bee, azonban ez mégis sikerült nekik. A Karmine Corp a párharc utolsó három mérkőzésén Rakant választott Braum helyett, kitiltották Lee Sint, valamint elvetették az ötletet, hogy Cabochard Gravesszel carryzi majd a meccseket. Legalább akkora fordulat volt ez, mint az LEC felsőági döntőjében, a RGE vs FNC összecsapáson. Egy teljesen új Karmine Crop vágott bele a harmadik mérkőzésbe, ahonnan már meg sem álltak egészen addig, amíg nem zárták le a Bo5-öt. Saken ember feletti teljesítményt nyújtott az első négy körben, Cabochard Renektonnal pusztított a végjátékban, Rekkles és Hantera meg végre nem ijedt meg a saját árnyékától.

Összességében megérdemelten jutott a döntőbe Rekkles és csapata, azonban az LDLC OL eddigi brutálisan meggyőző játékára ki kell majd találniuk valamit. Kevesebb, mint 72 órájuk van felkészülni a francia bajnokból, ami biztos azonban, hogy szombaton kiderül, hogy ez az idő elég volt-e ahhoz, hogy idén először két vállra fektessék Eikáékat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt a széria MVP-je?