„A havi döntőbe jutottak közül bárki megnyerheti azt

„A havi döntőbe jutottak közül bárki megnyerheti azt" - Gardabenya interjú

Interjú a HUNESZ FIFA Masters powered by K&H idei szezonjának áprilisi zárt döntőjében győzelmet arató Gardabenyával.

Felpörögtek az események a hazai FIFA-s közegben is, miután már a második zárt kvalifikációt rendezték meg a HUNESZ FIFA Masters powered by K&H 2022-es szezonjában. Áprilisban végre Gardabenyának is összejött az PlayStationön, amiről az előző hónapban még lemaradt, akkor is az alsó-ágon küzdött, de ott az jelentette a végállomást.

Most visszaküzdve magát a döntőbe sikeresen behúzta az első helyet és ezzel újabb értékes pontokat gyűjtött. Ráadásul az utolsó, mindent eldöntő meccsen olyan játékos ellen nyert, akivel szemben azon a napon egy korábbi időpontban még alulmaradt. Jelenleg már összejött neki annyi pont, hogy akár hátra is dőlhetne, de úgy néz ki nem akar teljesen elkényelmesedni. Legutóbbi élményeiről, a mezőnyről és a további elképzeléseiről beszélgettünk vele:

Hajtott a hjcesbr elleni revans, miután az alsó-ágról visszajöttél?

Nyilvánvalóan motivált az is, hogy egy új meccsen Jocinak visszavághassak, ugyanakkor bárki lett volna az ellenfelem ugyanígy állok hozzá és ugyanígy a győzelemre fókuszáltam volna."

Számodra elegendő egy győzelem és a 100 pont, így biztonságban érzed magad, hogy ott leszel a nagydöntőben vagy igyekszel majd minél több versenyen részt venni?

Ha jól kalkuláltam akkor 160 pontom van, 2 verseny alatt, ez a mennyiség az utóbbi években elég volt a végső fináléba jutáshoz. Meglátjuk, nyilván nem szabad teljesen hátradőlnöm se, hisz minden év más, ki tudja mit hoz a jövő. Meglátjuk."

Mennyire érezted erősnek a mezőnyt? Illetve melyik volt számodra a legizgalmasabb mérkőzés az április havi döntőben?

Én abszolút úgy érzem aki már egy havi döntőben ott van abszolút esélyes annak megnyerésére is. Idén az utóbbi évek legerősebb PS-es mezőnye van, köszönhetően ugye a hivatalos FGS versenyek miatt is. Nyilvánvalóan a tét miatt is a döntő meccset kell mondanom legizgalmasabb meccsnek. Nyilván az első meccs után egy magabiztos előnyre tettem szert, ami miatt azért valamilyen szinten kényelmesebben is tudtam játszani. De ez Joci érdemeiből nem vesz el semmit, hisz egy nagyon izgalmas és jó színvonalú döntőt tudtunk játszani. Neki innen is gratulálok a második helyezésért."

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!