LoL: Rell is frissítést kap, hogy egyedibbé válljon

LoL: Rell is frissítést kap, hogy egyedibbé válljon

Hamar elvesztette a népszerűségét a profik és a casual játékosok között egyaránt.

Újabb hős mid-scope frissítését jelentette be a Riot Games. Olaf, Talliyah és Swain után Rell is ráncfelvarráson fog átesni. Még nem kezdtek el dolgozni rajta, így nem tudni, mikor érkezhet a módosítás a játékba, de biztosan jönni fog.

Ugyanis az első néhány hónap után drasztikusan visszaesett a népszerűsége és a győzelmi aránya is. Korai sikereit is inkább túl jó statisztikáinak köszönhette, és amint megkapta a nerfeket a tankosságára vonatkozóan, számai bezuhantak. A kompetitív mezőnyben 1,02%-os pick rate-tel rendelkezik, rangsorolt meccseken pedig még rosszabb ez az arány, mindössze 0,8%.

A Riot is elismerte kissé félrement a tervekhez képest a hős, ugyanis túlságosan hasonlít Leonára a játékmenete. Szeretnék átdolgozni az alapvető identitását.

„Jelenleg, ha szeretsz Leonával játszani, valószínűleg fogsz Rell-lel is játszani, ez pedig egy olyan probléma, amivel mindenképpen foglalkoznunk kell, és máshova kell nála helyezni a hangsúlyt, más erősségeket kell neki biztosítanunk" - mondta Ryan “Reav3” Mireles, az egy fejlesztője a Riotnak.

Amikor Rell még fejlesztés alatt állt, a Riot fejlesztői egy új, lovas karaktert álmodtak meg, akinek a hátasa fontos szerepet játszik, emiatt elveszíti a sebességét, amikor leszáll a nyeregből. Amikor azonban Rell tesztelésre került, kiderült, hogy a lovas formája által adott sebességnövelés miatt túlságosan előtérbe került a roamolás. Emiatt ezt ötletet elvetették, mert azt szerették volna, ha jobban a bot lane-re koncentrálna ez a hős.

A gyors/lassú játékmenet nélkül Rell inkább a tankosságával és szívósságával tűnik ki, aki a szövetségeseinek is nagyobb ellenállást biztosít. De ez mégsem rabolta el a játékosok nagyrészének a szívét, így muszáj változtatást eszközölnie rajta a Riotnak.

Te szoktál vele játszani?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szoktál Rellel játszani?

  • 4 %
  • 14 %
  • 54 %
  • 29 %
League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.