Tűzben és vérben gazdag előzetest kapott a Trónok harca előzménysorozata

Tűzben és vérben gazdag előzetest kapott a Trónok harca előzménysorozata

A Sárkányok háza augusztus 22-én érkezik a HBO Max streaming szolgáltató kínálatába. 

Szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Trónok harca lezárása igencsak megosztóra sikerült, emiatt pedig rajongók tömegei szenvednek PTSD-ben a mai napig a Westeros világával kapcsolatban. Ettől függetlenül a HBO nem akarja elengedni a franchise kezét és néhány éve bejelentették, hogy sorozatot kívánnak készíteni George R.R. Martin Tűz és Vér című regényéből. A széria a hangzatos House of Dragon, vagyis Sárkányok háza nevet kapta és augusztus 22-én érkezik a HBO Max streaming szolgáltató kínálatába, nemrég pedig befutott az első előzetes is, amit az alábbiakban tudtok megtekinteni. 

Martin már látott néhány epizódot a sorozatból és blogján úgy fogalmazott, hogy a készítők egy sötét és erőteljes, továbbá rendkívül zsigeri művet hoztak össze. A főbb szerepekre egyébként a brit filmgyártás krémjét sikerült kiválogatni, Paddy Considine alakítja I. Viserys Targaryent, Matt Smith pedig öccsét, Daemon herceget formálja meg, de feltűnik Olivia Cooke Lady Hightowerként, Rhys Ifans pedig apját, Ottót kelti életre. Első ránézésre egy izgalmas, tűzben és vérben gazdag szériának nézünk elébe és csak remélni tudjuk, hogy a HBO fejesei tanultak a Trónok harca befejező évadának hibáiból. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN ÉS AZ ERŐ LEGYEN VELED! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.