Befutottak az első képek az Esernyő Akadémia új évadjából

Befutottak az első képek az Esernyő Akadémia új évadjából

A sorozat június 22-én debütál a Netflix kínálatában, a korhatárbesorolás pedig vészjósló történetet sugall. 

Az Umbrella Academy, vagyis Az Esernyő Akadémia egyike a Netflix legnépszerűbb műsorainak és a harmadik évad közel két éves kihagyás után nyáron érkezik meg a platform kínálatába. Azok számára, akik először hallanának a sorozatról, a történet alapvetően hét „testvér" körül forog, akik egy napon születtek és különleges képességekkel rendelkeznek, örökbefogadó apjuk pedig arra tette fel életét, hogy minden áron hősöket faragjon a csemetékből. A kemény hozzáállásnak meg is lett a rothadó gyümölcse és az Esernyő akadémia diákjai diszfunkciós felnőtté értek, a szörnyű apokalipszis, melyet legtöbbször akarva akaratlanul ők okoznak, pedig folyamatosan a nyomukban lohol, mindegy milyen idősíkon vannak éppen. A második évad cliffhangerrel ért véget és hőseink a 60-as években tett kitérő után ugyan hazataláltak, múltbéli tetteiknek azonban következménye van és nem abba a valóságba tértek haza, ahonnan eredetileg elindultak. 

Oké oké, ez kicsit első olvasatra rendkívül kesze-kuszának tűnhet, viszont a sorozat teljes mértékben a káoszra épít és ez nagyon jól is áll neki, mivel az események nem csak a karaktereket, de a nézőket is magukkal ragadják, a végén pedig azt veszed észre, hogy egy ültő helyedben ledaráltad az egész szériát(megtörtént eset alapján - a szerk). A harmadik évad egyébként a korábbiakhoz képest is elborultabb lesz, tele akcióval és humorral, illetve családi drámával, mivel a főszereplők újra találkoznak halottnak hitt apjukkal és annak alternatív valóságbéli gyerekeivel, akik Veréb Akadémiának hívják magukat. A szériához befutottak az első promóciós anyagok is is, ha kíváncsiak vagytok rá, mire számíthatunk, kattintsatok az alábbi képre és pörgessétek végig galériánkat! 

A főbb szerepekben továbbra is Elliot Page, Tom Hopper, David Castaneda, Emmy Raver-Lampman, Rovert Sheehan, Aidan Gallagher, továbbá Colm Feore látható, ráadásul feltűnik majd az Eufóriában hamutálként befutó Javon 'Wanna' Walton is. A korhatárbesorolás miatt valószínűleg komolyabbra veszik a figurát a készítők és iparági pletykák szerint thriller jellegű történetre számíthatunk majd. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!