A Szexoktatás színésze kapta a Ki vagy, Doki? sorozat főszerepét

A Szexoktatás színésze kapta a Ki vagy, Doki? sorozat főszerepét

Habár Jodie Whittaker karakterének története még nem zárult le, már meg is van, ki lesz a következő Doktor. 

2017-ben a BBC 19-re húzott lapot azzal,  hogy a Ki vagy, Doki? sorozat tizenharmadik Doktorának szerepét Jodie Whittaker színésznőre osztotta. Korábban még nem volt példa ilyesmire és a rajongók egy része majdhogynem fáklyás-vasvillás felvonulásba kezdett a stúdió székháza előtt, idővel azonban a nézőknek sikerült megbarátkozniuk a karakter nemével. A fandom most újabb kihívás előtt áll, ugyanis a készítők nemrég bejelentették a főszereplő következő inkarnációját, akit a Szexoktatás díjnyertes színésze, Ncuti Gatwa fog alakítani. 

A bejelentés kapcsán megszólalt a fiatal színész is és az alábbiakat nyilatkozta: 

Szavakkal nem nagyon tudnám leírni, mit is érzek most. Mélyen megtisztelve érzem magam, izgatott vagyok és persze egy kicsit félek is. Ez a sorozat és a szerep nagyon sokat jelent az embereknek az egész világon, beleértve magamat is, és mindegyik hihetetlenül tehetséges elődöm a lehető legnagyobb gondossággal kezelte ezt az egyedülálló felelősséget és kiváltságot. Minden erőmmel azon leszek, hogy ugyanezt tegyem és helytálljak. Russel T Davies majdnem olyan ikonikus, mint maga a Doktor és az, hogy vele dolgozhatok, egy valóra vált álom."

A szóban forgó showrunner is izgatottságát fejezte ki a színész leigazolásával és úgy fogalmazott, hogy a tehetség néha csak besétál az ajtón és olyan ragyogó, bátor, illetve brilliáns, hogy ő csak hátra dől és hálát ad a szerencsének. Mindemellett kifejtette, hogy Ncuti mindenkit lenyűgözött a próbafelvételek során és sikerült megragadnia a Doktor lényegét, így a TARDIS kulcsai azonnal a kezeiben landoltak. További infókat sajnos nem árultak el, mivel Jodie Whittaker történetét még nem zárták le, azt viszont megígérték, hogy 2023 mesés lesz a sorozat rajongói számára. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti mit szóltok az új Doktorhoz?

  • 0 %
  • 100 %