Üzlet: Ennyit érnek a világ legnagyobb e-sportszervezetei

Óriási pénzeket mozgat meg az e-sport, mint iparág.

Ismét megérkezett az a top tízes lista, amelyen az e-sport iparágán belüli legértékesebb szervezetek sorakoznak fel. 2020-hoz képest a legnagyobbak 46%-kal növelték meg az értéküket, amely egy elképesztően nagy ugrásnak számít. Ez a tíz szereplő összesen 3,5 milliárd dollárt ér, nagyjából 1,2 billió forintot, azonban egy dolog változatlan: az élen továbbra is az Egyesült Államok gigászait találjátok.

Forrás: Forbes

Az e-sport beszivárgott az emberek mindennapjaiba, amit mi sem mutat jobban, mint a Newzoo legújabb felmérése. A friss kutatásban azt vizsgálták, hogy hányan vannak nagyjából a világon, akik havonta egynél többször néznek e-sport tartalmakat. Ilyen rajongókból 261 millióan vannak a Földön, amely közel akkora embertömeget jelent, mint Indonézia, a világ negyedik legnépesebb országának teljes lakossága.

Az egyre nagyobb hódításnak fontos szereplői az e-sport csapatok, amelyek képesek leültetni a képernyők elé a gamereket, e-sportolókat és az üzleti világ szereplőit. A Team SoloMid első helye továbbra sem kérdőjelezhető meg, azonban óriási lépésekkel közelít az LCS 2021-es évadainak legeredményesebb League of Legends csapatát is soraiban tudó 100 Thieves. Európából a két gigász, a G2 Esports és a Fnatic fért fel a listára, Koreából a Gen.G és a Fakerrel támadó T1. Mindegyik szervezet multigamingként hivatkozik magára, avagy nem csak egy e-sportjátékban próbálnak sikereket elérni. Ettől függetlenül mindegyiknek van egy-egy olyan kiemelkedő csapata, amelyik húzónévként szolgál a gaming világban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!Neked melyik a kedvenc e-sportszervezeted?


Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Üzlet - Hogyan őrizzük meg a festett haj egészségét?

Sok helyen olvashatunk a hajfestés káros hatásairól, illetve az azzal járó következményekről, ami könnyen adhat okot aggodalomra, hiszen a frizuránk amellett, hogy nagyban hozzájárul a jó megjelenéshez, segít kifejezni stílusunkat is. 

Üzlet - A combvédő nemcsak szexi, hanem praktikus is

Áldás, ha találunk olyan ruhadarabokat, amelyeket szexinek és vonzónak gondolunk, de közben nem érezzük magunkat benne kellemetlenül, sőt! Még plusz szolgálatot is tesznek számunkra a mindennapok során. A combvédő pont ilyen.

Közvetítések