Üzlet: Ennyit érnek a világ legnagyobb e-sportszervezetei

Üzlet: Ennyit érnek a világ legnagyobb e-sportszervezetei

Óriási pénzeket mozgat meg az e-sport, mint iparág.

Ismét megérkezett az a top tízes lista, amelyen az e-sport iparágán belüli legértékesebb szervezetek sorakoznak fel. 2020-hoz képest a legnagyobbak 46%-kal növelték meg az értéküket, amely egy elképesztően nagy ugrásnak számít. Ez a tíz szereplő összesen 3,5 milliárd dollárt ér, nagyjából 1,2 billió forintot, azonban egy dolog változatlan: az élen továbbra is az Egyesült Államok gigászait találjátok.

Forrás: Forbes

Az e-sport beszivárgott az emberek mindennapjaiba, amit mi sem mutat jobban, mint a Newzoo legújabb felmérése. A friss kutatásban azt vizsgálták, hogy hányan vannak nagyjából a világon, akik havonta egynél többször néznek e-sport tartalmakat. Ilyen rajongókból 261 millióan vannak a Földön, amely közel akkora embertömeget jelent, mint Indonézia, a világ negyedik legnépesebb országának teljes lakossága.

Az egyre nagyobb hódításnak fontos szereplői az e-sport csapatok, amelyek képesek leültetni a képernyők elé a gamereket, e-sportolókat és az üzleti világ szereplőit. A Team SoloMid első helye továbbra sem kérdőjelezhető meg, azonban óriási lépésekkel közelít az LCS 2021-es évadainak legeredményesebb League of Legends csapatát is soraiban tudó 100 Thieves. Európából a két gigász, a G2 Esports és a Fnatic fért fel a listára, Koreából a Gen.G és a Fakerrel támadó T1. Mindegyik szervezet multigamingként hivatkozik magára, avagy nem csak egy e-sportjátékban próbálnak sikereket elérni. Ettől függetlenül mindegyiknek van egy-egy olyan kiemelkedő csapata, amelyik húzónévként szolgál a gaming világban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!Neked melyik a kedvenc e-sportszervezeted?

Üzlet - A WPC termékekről dióhéjban

A fa teraszburkolatok helyett létezik egy sokkal modernebb alternatíva, ami nem igényel sem olajozást, sem festést. Nem szálkásodik és nem reped, ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kényelmes környezetet biztosít, ahol még akár napi mozgástervünket is elvégezhetjük, amennyiben jógázunk, vagy esetleg a szobabiciklin tekerünk.

Üzlet - Jó tanácsok utasbiztosítás kötéséhez Horvátország esetében

A horvát tengerpart egy nagyon kedvelt úti cél a nyaralók körében. Előnyei közé tartozik a közelsége, valamint az, hogy uniós ország, fejlett az infrastruktúrája, kedvesek az emberek, remek szállásokat találhatunk, kellemes a tenger és nem utolsósorban az árak is megfizethetőek.