Ma indul az MSI: Élő, magyar közvetítés, Faker és dropok várnak rátok

Ma indul az MSI: Élő, magyar közvetítés, Faker és dropok várnak rátok

Elérkezett az év első világversenyének nyitónapja, képernyőn a bajnokok bajnokai, vagyis itt van végre az MSI 2022.

11 csapattal indul útjára a 2022-es Mid-Season Invitational, az idei év első felének legnagyobb LoL-os világversenye. A játékosok már összegyűltek Busanban (kivéve az RNG tagjait, a kínai bajnok a gaming házából csatlakozik be a küzdelmekbe), így nincs más hátra, mint az, hogy végre elkezdődjenek a várva várt mérkőzések. Az MSI 2022 összes meccsét élőben, magyar nyelven követheted a lolesports.com oldalán dropokért, valamint az Esport1.hu felületén, sőt megtalálod a streamet az Esport1 YouTube csatornáján is!

MSI 2022 - Csoportkörök - 1. nap

Mind a 11 együttes képernyőre kerül, így garantáltan megtalálhatjátok azt az ötöst, akinek szeretnétek szurkolni a következő napokban. A nyitómeccsen a Saigon Buffalo próbálja meg a lehetetlent, vagyis a vietnamiak szeretnék megállítani Fakert és a T1-t. A koreai bajnok idén még nem veszített szériát, 20-0-val érkeznek meg az MSI-ra. Elképesztően erősek voltak az elmúlt hónapokban, azonban eddig csak az LCK-ban bizonyítottak, a nemzetközi színtérre először lépnek ki 2022-ben.

A meglepetés erejével támadhat az ORDER és az İstanbul Wildcats is, ugyanis mindkét együttesre egy jóval magasabban rangsorolt ellenfél vár. Az ausztráloknak az LEC frissen megkoronázott bajnokát, a G2 Esportsot kéne térdre kényszerítenie, a törökökre az MSI-címvédő RNG vár. Jóval kiegyenlítettebbek lehetnek az erőviszonyok a Team Aze vs DetonatioN FocusMe, az Evil Geniuses vs G2 Esports és a RED Canids Kalunga vs PSG Talon Bo1-ekben.

Egy dolog biztos, hogy a dropok folyamatosan záporoznak majd, ahogy a tavalyi Worldsön megszokhattátok, sőt még a kliensen belül is lesznek küldetések, amelyeket azzal teljesíthettek, ha nézitek lolesports.comon az összecsapásokat!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a G2 hány meccset nyer ma?