MSI: Hatalmas meglepetéssel zárult az első meccsnap

MSI: Hatalmas meglepetéssel zárult az első meccsnap

A G2 Esports volt az egyetlen csapat, amelyik kétszer került képernyőre, caPsék nem remegtek meg egyik mérkőzésen sem.

Óriási várakozás övezte a 2022-es Mid-Season Invitationalt, ugyanis a legnagyobb régiók bajnokai először mérkőztek meg a nemzetközi színtéren. A T1, az RNG és a G2 Esports tökéletesen vette az akadályokat, a "nagyokhoz" hasonlóan meggyőző teljesítményt nyújtott a DetonatioN FocusMe is. Gondolhatnátok, hogy a papírforma érvényesült a nyitónap, azonban ez nem teljesen fedi a valóságot. Született egy igazán nagy meglepetés, amire egészen az utolsó meccsig várni kellett.

A RED Canids Kalunga felemelkedése

A CBLOL bajnokcsapata Aegis Wukongjának vezetésével agyonverte a PSG Talont. 13 killt zsebeltek be a brazilok, a PCS-es idézőknek nem jutott egyetlen kiiktatás sem. Óriási fölényben játszottak végig TiTaNék, annak ellenére, hogy az első két sárkányt behúzták ellenük. Ezzel a győzelemmel felborultak az erőviszonyok a "B" csoportban, ugyanis a szakértők egyértelműen azt várták, hogy a Royal Never Give Up és a PSG Talon simán továbbjut ebből a négyesből.

MSI 2022 Csoportkörök - Első meccsnap összes eredménye

T1 vs Saigon Buffalo (1-0)

Team Aze vs DetonatioN FocusMe (0-1)

ORDER vs G2 Esports (0-1)

Evil Geniuses vs G2 Esports (0-1)

fastPay Wildcats vs Royal Never Give Up (0-1)

RED Canids Kalunga vs PSG Talon (1-0)

Umbral Glaive + Eclipse Jhinekben és Wukong jungle-ökben gazdag első napot zártak a csapatok, a folytatásban remélhetőleg jóval kiegyenlítettebb összecsapásokon tudják eldönteni, hogy az adott pillanatban melyikük a jobb együttes. Ne feledjétek, hogy az MSI 2022 összes meccsét élőben, magyar nyelven követhetitek a lolesports.com oldalán dropokért, valamint az Esport1.hu felületén, sőt megtaláljátok a streamet az Esport1 YouTube csatornáján is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te örülsz annak, hogy minden második meccsen Wukong jungle-t pickeltek a csapatok?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.