Nyáron jön az új Dragon Ball anime film és elég akciódúsra sikeredett az első előzetese

Nyáron jön az új Dragon Ball anime film és elég akciódúsra sikeredett az első előzetese

Megjött az első előzetese az új résznek, melyből kiderül, hogy Gokuék kinek a hátsóját rúgják szét a béke helyreállítása érdekében.

A Crunchyroll és a Toei Animation jelentette be, hogy a Dragon Ball Super: Super Hero idén nyáron a világ minden táján tiszteletét teszi a mozikban.

Akira Toriyama Dragon Ball franchise-ja 1984-ben indult útjára és a közel négy évtized alatt alighanem a bolygó minden pontján szerzett magának rajongót. Talán sokan nem tudják, de a népszerű sorozat mangaként kezdte a pályafutását és alapvetően a 16. századi kínai Journey to the West című regény ihlette a történetet, mely Gokut követi nyomon gyerekkorától kezdve, a felnőttéválásán keresztül, egészen a szupercsillagharcossá válásáig, és még azon is túl. Kalandjai során rengeget barátra tett szert, de mint kiderült ezek a karakterek a sztori fontos részévé váltak.

A Dragon Ball Super: Super Hero a Dragon Ball franchise legújabb része. A film 784-ben, a Dragon Ball Z eseményei után veszi fel a fonalat. A trailerből kiderül, hogy Gokun kívül még jó néhány ismerős arc is felbukkan a csaták során, hogy együtt dacoljanak az új fenyegetéssel szemben – megjelenik Piccoló, Vegeta, Gohan, Goten, Trunks, Pan, hogy csak néhányukat említsünk.

Ellenfeleik pedig nem mások, mint a megreformált Vörös Szalaghadsereg, akiket először Goku még gyerekként tanított móresre, de azóta ők már többször igyekeztek hősünk orra alá borsot törni. Most viszont úgy tűnik elkészítették a végső és leggonoszabb fegyverüket. Nagy meglepetésre ezek is androidok lesznek, név szerint Gamma 1 és a Gamma 2. A filmet egyébként Tetsuro Kodama rendezte és az információk szerint június 11-étől tekinthető meg a mozikban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!