MSI: A Mad Lionst másolta Faker és a T1

MSI: A Mad Lionst másolta Faker és a T1

A legnagyobb régiók topcsapati nem tudnak hibázni a 2022-es Mid-Season Invitational csoportköreiben.

A T1, az Royal Never Give Up és a G2 Esports ott folytatta, ahol tegnap abbahagyták. Az előzetes erősorrendek alapján legjobbnak ítélt három együttes még mindig nem hibázott az MSI 2022-es csoportköreiben, veretlenként várhatják a félidő utolsó fordulóját. A mai meccsnap legizgalmasabb pillanatait a fastPay Wildcats és a RED Canids Kalunga szállította, de a legemlékezetesebb hősválasztásokat Fakerék Bo1-ében láthattátok.

Senna és Wukong az alsó ösvényen

Az LEC 2020-as nyári szezonjában húzta elő a hatalmas cilinderéből Mac azt az őrületes kombinációt, amire egyetlen ellenfél sem tudott érdemben reagálni Európában. Azóta már megváltoztatták mind Sennát, mind Wukongot, de Gumayusi és Keria mégis úgy döntött, hogy itt az ideje feléleszteni ezt a remek párost. A farmolást Wukongra bízta a csapat, Senna támogatóként csatlakozott a harcokhoz. A Team Aze semmilyen ellenállást nem tudott kifejteni se boton, se más pontján a térképnek, így könnyedén zsebelte be második győzelmét az LCK-bajnok.

A nap tanulsága

Mind Faker, mind Xiaohu megkapta Ahrit, amely végzetes hibának bizonyult. A rókalány elképesztően erős annak ellenére, hogy a Riot próbálkozott kisebb gyengítésekkel beleszólni a mides metába. Ha a kisebb régiók csapatai szeretnének meglepetésgyőzelmekkel zavart okozni az erőben, akkor semmiképp sem engedhetik át a "nagyoknak" ezt a hőst.

MSI 2022 Csoportkörök - Második meccsnap összes eredménye

G2 vs EG (1-0)

EG vs ORD (1-0)

DFM vs SGB (0-1)

AZE vs T1 (0-1)

IW vs RED (1-0)

RNG vs PSG (1-0)

Folytatás holnap délelőtt 9:30-tól! Továbbra is az MSI 2022 összes meccsét élőben, magyar nyelven követhetitek a lolesports.com oldalán dropokért, valamint az Esport1.hu felületén, sőt megtaláljátok a streamet az Esport1 YouTube csatornáján is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!