MSI:

MSI: "GÁLÁzott" az RNG, erőt demonstráltak Fakerék

Elképesztő formában vannak a topcsapatok, de nem kell félteni a vietnami ezüstérmest sem.

A második nap fordulatos összecsapásai után kicsit csalódást keltő volt a 2022-es Mid-Season Invitational mai felhozatala, de végre láthattátok azt, hogy milyen, amikor a T1 tényleg közel a maximumon pörög. Fakerék Keria vezetésével olvasták a DetonatioN FocusMe játékát, úgy látták előre a lehetséges kimeneteleket, mint Nic Cage karaktere a Next című filmben. A Team Aze és az ORDER továbbra sem találja a győzelem kapujának kulcsát, 0-3-mal várhatják az utolsó meccsnapjukat. A G2 Esports nem tud hibázni, az RNG majdnem két pentakillt szerzett egy mérkőzésen. A Saigon Buffalo egyedüliként rendelkezik három nap után 2-1-es mérleggel, a PSG Talon megszerezte első győzelmét, elkezdték Unifiedék a felzárkózást a legjobbakra.

GALA (Royal Never Give Up) összehozta a 2022-es MSI első pentakilljét, aztán majdnem a másodikat is

A kínai bajnokcsapatra az a RED Canids Kalunga várt, akik hatalmas pofont osztottak ki a fastPay Wildcatsnek az első nap, hogy utána egy fordulatokban gazdag összecsapáson maradjanak alul a vietnami delegált ellen. Hiába várták többen, hogy szoros meccset vívhatnak az együttesek, végig Xiaohuék akarata érvényesült. A világsztár mides Galióval érkezett mindig a legjobbkor, miközben GALA és Ming fókuszálhatott a kiiktatásokra. A tavalyi MSI MVP-je végül egy pentakillt összehozott, majd a második próbálkozás során kapott egy *bonk*-ot a fejére Guigo Jaxétől. 

MSI 2022 Csoportkörök - Harmadik meccsnap összes eredménye

ORD vs EG (0-1)

G2 vs ORD (1-0)

PSG vs IW (1-0)

RNG vs RED (1-0)

SGB vs AZE (1-0)

T1 vs DFM (1-0)

Holnap korábban kezdődnek a mérkőzések, már 8:00-tól élvezhetitek az összecsapásokat! Továbbra is az MSI 2022 összes meccsét élőben, magyar nyelven követhetitek a lolesports.com oldalán dropokért, valamint az Esport1.hu felületén, sőt megtaláljátok a streamet az Esport1 YouTube csatornáján is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted szerez még valaki pentakillt GALAn kívül az MSI 2022-n?