MSI: Jankos és caPs őrületes kombójával nem tudott mit kezdeni az EG

Európát nem tudta ezúttal sem megállítani Észak-Amerika.

Kilenc mérkőzéses maratont rendeztek az MSI 2022 mai napján. Mind a "B", mind a "C" csoportban befejeződtek a küzdelmek, így fény derült az első négy továbbjutó kilétére. A Rumble Stage-ben biztosan ott lesz a Royal Never Give Up, akik 2021 után ismét veretlenül meneteltek végig az első szakaszon. Hozzájuk a PSG Talon csatlakozott, akik ezúttal nem tudták megszorongatni Xiaohuékat. A "C" jelzésű trióból, magabiztos 8-0-val emelkedett ki a G2 Esports, akik annyira meggyőzőek voltak, hogy sokan már a 2019-es MSI-t megnyerő együtteshez hasonlítják őket. Az NA LCS rajongóinak sem kell szomorkodnia, ugyanis semmi veszély nem fenyegette az Evil Geniuses második helyét, Inspiredék ott lesznek a Rumble Stage-ben.

CaPs? Claps!

A dán legenda brutálisan jó napot fogott ki, egyszerűen nem volt játékos az Idézők szurdokában, aki fogást talált volna rajta. Sylasszel és Yasuóval képes volt néhány pillanatra elfeledtetni a nézőkkel, hogy egyébként léteznek olyan midesek a LoL világában, mint Faker, Xiaohu, Chovy vagy ShowMaker. Az alábbi klipek csak egy kis szeletét mutatják meg, hogy mennyire is volt ma domináns a G2 középső ösvényese.

Az utolsó videóban Jankos volt az, aki a semmiből megszerezte a győzelmet a G2 Esportsnak, a lengyel sztár pazarul készítette le a killeket a többieknek az EG elleni végjátékban.

MSI 2022 Csoportkörök - Ötödik meccsnap összes eredménye

EG vs G2 (0-1)

EG vs ORD (1-0)

G2 vs ORD (1-0)

G2 vs EG (1-0)

ORD vs EG (0-1)

ORD vs G2 (0-1)

IW vs RNG (0-1)

RNG vs PSG (1-0)

RNG vs RED (1-0)

Holnap Faker és a T1 háromszor bukkan fel az Idézők szurdokában, ugyanis jön a csoportkörök zárónapja. Az összes meccset élőben, magyar nyelven követhetitek a lolesports.com oldalán dropokért, valamint az Esport1.hu felületén, sőt megtaláljátok a streamet az Esport1 YouTube csatornáján is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki most a világ legjobb midese?