Multiverse of Madness - Kivel is találkozik Doctor Stange a stáblista után?

Multiverse of Madness - Kivel is találkozik Doctor Stange a stáblista után?

Strange végre megtalálhatja a szerelmet?

A Doctor Strange 2: Multiverse of Madness már pár hete pörög a mozikban világszerte és eddig szépen hozza a stúdió elvárásait bevétel oldalról. A film fogadtatása azért kicsit felemásra sikeredett. Vannak olyanok, akik nagyon szeretik az igazán látványos és sokszor horrorisztikus jelenteket. De vannak olyanok is, akik kritizálják a készítőket, a forgatókönyv és a történet miatt. Ezzel együtt a film több olyan karaktert is behozott az MCU világába, akiket eddig nem láttunk. Ezek közül az egyik színésznő nemrég az Instagram oldalán büszkén jelentette be, hogy csatlakozik a hősök csapatába.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Charlize Theron (@charlizeafrica) által megosztott bejegyzés

Ki is az a Clea Strange?

Ahogy az lenni szokott, minden MCU film végén kapunk egy jelenetet, ami kvázi megmutatja, hogy merre megy tovább a sztori. Ez a Multivers of Madness végén sincs másképp. Itt megjelenik egy platinaszőke hölgyemény, aki annyit mondd Strange-nek, hogy valami galibát okozott és azt persze rendbe kell rakni. Strange harmadik szeme kinyílik és már lépnek is át a másik dimenzióba. De még ki lehet ez az új karakter, aki egy újabb kalandra viszi kedvenc fura dokinkat. 

A film végén és a fenti képen Clea Strange szerepel, akit a filmes univerzumban Charlize Theron alakít majd. Clea egyébként nem kispályás. Kezdésnek a képregények szerint ő Dormammu unokahúga, aki az első Strange film végén nagyon sokszor megölte a dokit. Persze az is igaz, hogy nem ugyanolyan habitusú, mint nagybátyja. Ő és Strange nagyon sok történetben osztozik, sokszor utaznak a multiverzumban együtt. Van olyan valóság, ahol ő a Legfőbb Varázsló és oda is eljutunk, hogy végül feleségül megy a dokihoz. Azt persze még nem tudjuk, hogy milyen szerepe lesz a mozi univerzumban, de az egyszer biztos, hogy nagyon sok érdekes történet van, amin a készítők elindulhatnak a harmadik epizódban. Reméljük még a mostani résznél is több új karaktert kapunk majd, ha már a dimenziók között utaznak majd abban is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!