Alighanem ez lehet a FIFA történetének legrosszabb csomagja

Alighanem ez lehet a FIFA történetének legrosszabb csomagja

A legtöbben csak úgy hivatkoznak rá, hogy: "eszed ágába ne jusson foglalkozni ezekkel a csomagokkal".

A Team of the Seasonre még minden FUT játékos feni a fogát és valószínűleg az EA Sports is igyekszik megtenni a megfelelő előkészületeket. Bár a kiadónak nagyjából nem is áll másból egy FIFA játék ciklusa, mint folyamatosan új csomagokat létrehozni és aktiválni a piacon. Legyen szó FUT coinról vagy FIFA pontról – utóbbi valódi pénzért lehet kapni –, elképesztő mennyiséget el lehet költeni belőlük, aztán kiderült, hogyha valaki még a szerencsével is hadilábon áll, akkor igazából csak lenyúlja a zsét a szoftver, de érdemben nem lép előre a játék. Dacára ennek a pénzsóvár magatartásnak rengeteg játékos van, aki alig várja, hogy új csomagot bonthasson ki. A mostani packra viszont szinte mindenki egyöntetűen azt mondja, senki ne foglalkozzon vele, mert egyszerűen szörnyű. Egyrészt már a statisztika sem jó, kis eséllyel lehet csak valamirevaló kártyákat kiszedni belőle:

A másik, talán jóval nyomósabb indok az ára, egy csomag kapaszkodj meg, 75 ezer coinba vagy 1500 pontba került. Egyszerűen nevetséges összeget kér el ezért a csomagért az EA.

Egyedül akkor érhet valamit, ha ténylegesen a TOTS játékosokra törekszik az ember, de még akkor is elég masszív pénztárcával kell rendelkezni, hogy jobb hozama legyen ennek a csomagnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!