MSI: Más dimenzióban játszik jelenleg a T1, befejeződtek a csoportkörök

2013-ban világbajnoki címet ünnepelhetett, ma Zoéval oktatta a feltörekvő új generációt.

Hat mérkőzés várt még a 2022-es Mid-Season Invitational mezőnyére, amellyel végül befejeződtek a csoportkörök. Egyértelműen Faker és a T1 csapata voltak azok, akik a LoL rajongóit odaültették a LoL rajongóit a képernyők elé, de kifejezetten szórakoztató meccseket hoztak el nektek a Saigon Buffalo idézői is. Utóbbi együttes, amely összességében az MSI 2022 legfiatalabb ötöse, megérdemelten jutott tovább a négyesből, ott lesznek a T1-nal együtt a Rumble Stage-ben. A nap slusszpoénjaként a Team Aze feltámadt hamvaiból a hatalmas nemzetközi tapasztalattal rendelkező DetonatioN FocusMe ellen, így a tavalyi LLA-győzteshez (Infinity Esports) hasonlóan 1-5-ös mérleggel utazhatnak haza.

Fakerék rohamtempóban száguldanak a harmadik bajnoki cím felé

2022-ben a T1 még egyetlen párharcot sem veszített el, amely remekül megmutatja azt, hogy mennyire dominálnak jelenleg az LCK-ben, valamint eddig az MSI-on. A csapat sztárja még mindig az a Démon Király, aki már 2013-ban világbajnoki címet ünnepelhetett. Faker nyolc napja töltötte be a 26. életévét, azonban csak a mutatott játéka alapján nem lehetne azt megmondani, hogy nem egy fiatal szupertehetséggel van dolga az ellenfélnek. A mai nap mindhárom győzelemből masszívan kivette a részét, különösen a Yaharong ellen pickelt Zoéja volt az, amelyik megidézte a 2015-2017-es Fakert, amikor abszolút ő volt a világ legjobb középső ösvényese.

MSI 2022 Csoportkörök - Hatodik meccsnap összes eredménye

AZE vs SGB (0-1)

DFM vs T1 (0-1)

SGB vs DFM (1-0)

T1 vs AZE (1-0)

DFM vs AZE (0-1)

SGB vs T1 (0-1)

Ha szeretnétek a mai nap legizgalmasabb, legfordulatosabb összecsapását megnézni, akkor mindenképpen kattintsatok ide. A Saigon Buffalo és a DetonatioN FocusMe közel 40 percig ütötte-verte egymást a Szurdokban, azonban végül nem tudta lehozni a meccset egy olyan jungle Wukong, amelyik 14-2-ben volt. A Rumble Stage pontos menetrendjét a következő napokban közli majd a Riot Games, a következő mérkőzésekig öt nap pihenőt kaptak a csapatok, valamint ti is. Folytatás pénteken 10:00-tól, addig mindenképpen nézzetek szét a Kihívások között, amely a League of Legends kliensének legújabb funkciója, avagy gyakorlatilag achievement rendszere.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Saigon Buffalo szerez legalább 2 győzelmet a Rumble Stage-ben?