MSI: G2 vs T1 a nyitómeccsen, itt a Rumble Stage menetrendje

MSI: G2 vs T1 a nyitómeccsen, itt a Rumble Stage menetrendje

A negyedik meccsen caPsék a kínai bajnokkal, az MSI címvédőjével küzdenek meg az Idézők szurdokában.

Már csak kettőt kell aludni a 2022-es Mid-Season Invitational következő szakaszáig, amely a Rumble Stage névre hallgat. A sorsolás megtörtént, a Riot Games kihirdette a mérkőzések pontos sorrendjét. A csoportkörök hat legjobb együttese oda-visszavágós rendszerben küzd meg egymással, hogy keddre eldőljön, kikkel találkozhattok az elődöntőkben.

G2 vs T1, G2 vs RNG

Már rögtön az első nap bedobják a mélyvízbe az LEC-bajnokot, ugyanis caPsék először az idén még párharcot sem veszítő Fakerékkel néznek farkasszemet, majd jön Kína gigásza, a tavalyi MSI-bajnok RNG. Az elmúlt hetek és hónapok tapasztalatai alapján hatalmas meglepetés lenne, ha az első három helyre nem érnének oda az MSI-on eddig veretlen csoportgyőztesek. A G2, a T1 és az RNG egyértelműen kiemelkedik a mezőnyből, azonban az elődöntőbe négyen jutnak tovább, így óriási harc lehet a SAIGON BUFFALO ESPORTS, a PSG Talon és az Evil Geniuses között az utolsó pozícióért.

Az MSI 2022 Rumble Stage hivatalos menetrendjéért kattintsatok az alábbi képre!

Mikor keljek fel, hogy ne maradjak le a meccsekről?

A csoportkörökhöz hasonlóan minden meccsnap 10:00-kor kezdődik az első Bo1, így az elemzőasztal tagjaival már 9:30-kor találkozhattok a magyar streamen. Egyedüli kivételt a május 24-e képez, ugyanis a lehetséges tiebreakerek miatt már reggel 8:00-tól indulnak az összecsapások. Ezen a napon az elemzőasztal 7:30-kor kerül képernyőre.

Az eddig megszokottakhoz hasonlóan az összes mérkőzést élőben, magyar nyelven követhetitek a lolesports.com oldalán dropokért, valamint az Esport1.hu felületén, sőt megtaláljátok a streamet az Esport1 YouTube csatornáján is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Szerinted lesz veretlen csapat a Rumble Stage-ben?