Iparági pletykák szerint élőszereplős Carter kapitány sorozaton dolgozik a Marvel

Iparági pletykák szerint élőszereplős Carter kapitány sorozaton dolgozik a Marvel

Az ikonikus pajzsot és szerkót Hayley Atwell öltheti magára. 

A Marvel-moziverzum negyedik fázisa nem csak mozifilmekben, hanem sorozatokban is bővelkedik és a Disney+-ra érkező alkotások hatalmas sikernek örvendenek a rajongók körében. Kevin Feige idén három szériával kedveskedik nekünk, melyek közül a disszociatív személyiségzavarban szenvedő Holdlovag pár hete ért véget, a fiatal generációt megszólítani kívánó Ms. Marvel július elején indul, augusztusban pedig a She-Hulk: Egyéni ügyvéd (nincs még hivatalos magyar cím, így rögtönöztem - a szerk) indul hódító útjára. Utóbbi nemrég kapott egy elég vicces, viszont cgi bakikban bővelkedő előzetest, ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben bepótolhatjátok. 

A Marvelnek egyébként nagy tervei vannak a jövőre nézve sorozatfronton és az előttünk álló évekre már hivatalosan is bejelentettlék a Skrullok és Nick Fury körül bonyolódó Secret Invasiont, a Vasember örökségét tovább vivő Ironheartot, továbbá egy Wakanda központú mű is kilátásban van. A producereknek bőven van miből dolgozniuk, hiszen a Pókember: Nincs hazaút megnyitotta az utat multiverzumok felé, a Doctor Strange 2. pedig ízelítőt adott abból, mi vár ránk a párhuzamos világokban. A továbbiakban kicsit spoileresek leszünk, így aki még nem látta az egoista varázsló legújabb kalandjait, kérem kapcsolja ki!

Oké, én figyelmeztettem mindenkit, innen csak saját felelősségre! Szóval a filmben Strange és America Chavez elhagyják az MCU univerzumát és egy olyan világban landolnak, ahol az Ultron projekt sikeres volt, Thanosszal feltörölték a padlót még a Titánon, a föld legfőbb védelmezője pedig az Illuminátus névre hallgató, szuperhősökből álló szervezet. A tagokat tekintve elkápráztattak minket a készítők, néhány jelenet erejéig ugyanis feltűnt Karl Mordo, X Professzor, Reed Richards, Fekete Villám, Marvel Kapitány egy variánsa, illetve Carter Kapitány is. A rajongók agya természetesen felrobbant a csapat láttán, úgy tűnik viszont, hogy a Marvel Wandával ellentétben nem végzett a karakterekkel, mivel iparági pletykák szerint az élőszereplős Carter Kapitány széria készülőben van a stúdiónál. A hősnő korábban már szerepelt a Mi lenne, ha...? animációs sorozatban, ahol hangját szintén Hayley Atwell adta. 

Érdekesség, hogy a szériát dirigáló Bryan Andrews már tavaly nyáron azt nyilatkozta, hogy a karakternek saját filmet kellene kapnia és szerinte csak adják oda a szerkót Hayley Atwellnek, kapja meg a saját franchise-át és hagyják, hogy berúgja az összes pokolra nyíló ajtót. A hírt egyébként elég vegyesen fogadták a Marvel rajongók és sok helyen azon megy a hiszti, hogy inkább Sam Wilson új Amerika Kapitányának történetét kellene folytatni, vagy a Charlie Cox által alakított Matt Murdock érdemelné meg a rivaldafényt és a Daredevil negyedik évadát. Nem akarunk igazságot tenni, viszont ha bejön a Carter kapitány széria, akkor igaza lesz az egyik rajongónak, aki szerint Hayley Atwell tudja, Kevin Feige mit tett tavaly nyáron. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!