Hirdetés

10 dolog, amit biztosan nem tudtál Vizicsacsiról

Az Astralis felső ösvényese Discordon tartott egy AMA-t.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Valorant East: United

Vegatables vs. Auristralis

Esport1 Podcast

Mi lesz veled FIFA?

Hirdetés

A valaha volt legeredményesebb magyar League of Legends játékos, azaz Kiss "Vizicsacsi" Tamás egy órán keresztül válaszolt az Astralis hivatalos Discord szerverén a rajongói kérdésekre. Az AMA-ból rengeteg izgalmas részlet kiderült Csacsi életéről, mindennapjairól, múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legizgalmasabb dolgokat, amit megtudhattatok a "kérdések és válaszok óráján".

1. Vizicsacsi tény: Angolul, németül és magyarul beszél. Értelemszerűen magyarul folyékonyan, angolul és németül elég magas szinten kommunikál. Egyelőre még dánul nem szeretne tanulni, mivel nagyon idegen számára ez a nyelv.
2. Vizicsacsi tény: Kedvenc filmjei a Gyűrűk Ura széria, valamint a Tökéletes trükk. Kedvenc sorozata az American Horror Story, kedvenc animéje a 3-gatsu no Lion.
3. Vizicsacsi tény: Az első PC-s játék, amire határozottan emlékszik, az a Heroes of Might & Magic III. Még most is néha hallgatja a játék zenéjét, aminek köszönhetően elindul vele a "nosztalgiavonat".
4. Vizicsacsi tény: Ha nem LoL-ozik, akkor szívesen sakkozik, emellett szeret futni a külvárosban/parkos részeken.
5. Vizicsacsi tény: Van egy cicája (Leni) és egy kutyája (Chico).

Vizicsacsi háziállataival / Astralis Discord

6. Vizicsacsi tény: Kedvenc League of Legends játékosa Faker. Elképesztőnek tartja, hogy még mindig ennyire magas szinten tud teljesíteni a háromszoros világbajnok.
7. Vizicsacsi tény: StarCraft II-ben Grandmaster rangig jutott, de utána gyorsan abbahagyta a grindolást. Protosst mainelt, de monotonná vált számára mindig újra és újra ugyanazt a stratégiát erőltetni.
8. Vizicsacsi tény: Három (igazából négy) szóban szerinte a LoL: gyönyörű, toxikus, kihívásokkal teli.
9. Vizicsacsi tény: Nincsen kedvenc instant tésztája, valamint nem mossa meg a rizst, ha épp ilyet készít. Ha müzlit eszik, akkor előbb jön a müzli, csak utána a tej.
10. Vizicsacsi tény: Összeházasodott barátnőjével. (Ezúton is sok boldogságot kívánunk a fiatal párnak! #wifebuff)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted Vizicsacsi újra MVP lesz az LEC-ben?

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • PalFeed 1 hónapja
  Csacsi
  0 2 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  Hajrá Vizicsacsi !
  1 0 Válasz
 • ProtonP 1 hónapja
  Hajrá hajrá,bár kétlem hogy mvp lesz azért a 3.-4. Hét után biztosan egy stabil játékot fogunk látni tőle és most a 12.10 ben levő változtatások miatt valószínüleg játszhatja majd a weak sideot nyugodtan
  0 0 Válasz
 • Fana 1 hónapja
  A 7. pont nem hiszem hogy igaz, mármint nem kétlem hogy aki a világ legjobb age of mythology playere volt képes lenne kiütni a grandmastert ha nagyon rámenne a játékra, de én úgy tudom csacsi csak a játék elején játszott amikor még nem létezett a Grand Master liga. Legelején csak Diamond liga volt a max, majd később bejött a Master... GM meg már annál is később.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés