LAN-versenyekkel tér vissza a TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál!

LAN-versenyekkel tér vissza a TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál!

Júniusban ismét lesz TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál!

Pár napnyi extrával, szinte pont egy évvel ezelőtt ért véget a 2021-es TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál. A nagy sikerű e-sport és gamer rendezvény idén sem maradhat el és nem is fog! A MEF visszatért, ismét izgalmas programokat követhetünk majd és ismét LAN-versenyeken szurkolhatunk.

Apró változás, hogy a vendégekkel ezúttal felvételről találkozhattok majd, többek között a június 11-12-én tartandó PlayIT-en és Comic Conon a Hungexpón. A részleteketért feltétlen kövessétek be a rendezvény Facebook oldalát, ahol már megismerhettek egy-két vendéggel.

Ami pedig a versenyeket illeti, idén sem marad el a FIFA és a CS:GO. Mindkét tornának megnyíltak a nyílt selejtezői, ezekre akár ti is jelentkezhettek és akár ti is bejuthattok a legjobbak közé. Márpedig a legjobbak részesülnek majd a 700 ezer forintos összdíjazásból és persze LAN-on, közönség előtt játszhatnak. A TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál e-sportversenyeit ugyancsak június 11-12-én között kell keresnetek a PlayIT keretein belül.

CS:GO jelentkezés

FIFA jelentkezés

Regisztráljatok még ma, mutassátok meg a bennetek rejlő e-sportolót és találkozzunk június 11-én és 12-én a Hungexpo A-csarnokában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!