Rossz után jött egy jó hír is a FIFA 22 Weekend League kapcsán

Rossz után jött egy jó hír is a FIFA 22 Weekend League kapcsán

Szokásos hibázást követően kellett intézkednie az EA Sportsnak, így most nem kell annyira kapkodni a hétvégén.

Ez a hét majdnem különlegesre sikeredett, de végül ismét volt egy rövidzárlat a kiadónál. Most viszont kivételesen nem egy kártyával vagy a csomagoknál szúrtak el valamit, ugyanis problémák adódtak a szerverekkel. Az első reportokat még május 17-én, kedden kapták a fejlesztők. A hiba sajnálatos módon minden egyes platformot érintett – PC, PS4/PS5, Xbox One/Series X/S –, emiatt pedig sokakat kidobált a játék vagy csak egyszerűen be sem tudott lépni a fiókjába.

A játékosokat többségét egy szimpla hibaüzenet várta, miszerint nem tudnak csatlakozni az EA szervereihez az adott időpontban, ezért ellenőrizzék a hálózati kapcsolatokat vagy később próbálják meg újból. A technika ördögének az időzítése – bár erről híres ugyebár – viszont rosszabb már nem is lehetett volna, mivel sok felhasználónak már csak néhány utolsó WL mérkőzése maradt hátra, de emiatt ezt nem tudta lejátszani.

Egyébként erről a FIFA Twitteren is tájékoztatta a közösséget, hogy valami nem kóser és már vizsgálják az ügyet, illetve igyekeznek egy megoldással is előállni. Május 18-án aztán folytatódott a galiba és újabb játékosok számoltak be arról, hogy képtelenek elérni a szervereket. Szerencsére még aznap sikerült elhárítani a problémát, így a fejlesztők is arról számolhattak be, hogy mindenki újra tud már csatlakozni a játékhoz.

Ráadásul, mivel ez befolyással bírt az előző WL-re, ezért a mostanit 24 órával meghosszabbítják.

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!