Parányi a FIFA 22 új frissítése, de legalább az egyik platform közössége örülhet

Parányi a FIFA 22 új frissítése, de legalább az egyik platform közössége örülhet

Gyakorlatilag egy jó újdonságot hozott, de az is inkább fixnek mondható, amit már azért illett kiadnia a fejlesztőknek.

Jön a nyár és leginkább a Team of the Season promó tartja lázban a játékosokat. Az EA ennek érdekében szép lassan fedi fel a különböző topbajnokságokat legjobbjait, hiszen ezek között még azért akad majd jó néhány nagyszerű kártya. Az esztendő másik érdekessége, hogy a FIFA és az EA Sports partneri megállapodása megszűnik, ennek értelmében pedig a kiadó 2024-től EA Sports FC néven dobja majd piacra futball játékát. A sok-sok TOTS lap megalkotása mellett egyébként egyszer csak kiadtak még egy frissítést, de igazából érdemleges dolgot nem tartalmaz, kivéve a PC-sek számára. Ők viszont ennek a fixnek örülni fognak.

Íme a Title Update #11 tartalma:

FIFA Ultimate Team

  • Ha kiválasztod a Transfer Marketet, a UI (felhasználói felület) most már az ajánlott Player Itemeket listázza majd a leggyakrabban használt Itemek alapján.

Karrier mód

  • Játékos karrierben a Virtual Pro vizuálisan nem jelent meg az átigazolási határidő végén, amikor a klubok az átigazolási időszak utolsó napján egyeztek meg.

Általános

  • Csak PC esetében: A játékosok többé nem esnek ki azonnal az online meccsekből, ha a játékablak nincs a fókuszban (például alt+tab esetén).
    • Ilyenkor a disconnect helyett a játékost tétlennek tekinti a játék és elindul egy visszaszámláló. Ha ez eléri a nullát, akkor történik meg a disconnect.
  • Frissítettek néhány mezt, 2D-s portrét és reklámtáblát.ű
  • Ritka stabilitási probléma léphetett fel, ha egyéni csapatfájlokat használ valaki Karrier módban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!