MSI: Egy lépésre a világrekordtól caPs és a G2 Esports

MSI: Egy lépésre a világrekordtól caPs és a G2 Esports

Egész Európa büszke lehet a G2 Esports idézőire.

Két könnyebb ellenfél várt a mai nap az MSI 2022 Rumble Stage most már kijelenthetően legnagyobb favoritjára, a G2 Esportsra. Az LEC bajnokcsapata nem is botlott meg egyetlen akadályban sem, így az Evil Geniuses és a SAIGON BUFFALO ESPORTS térdre kényszerítésével egyetlen (igazából négy) lépésre kerültek egy világrekord beállításától. De milyen rekordról van szó? A profi csapatok képesek egy-egy nagyobb veretlenségi sorozatot összehozni a legmagasabb szinten, azonban zsinórban 24 darab győzelmet eddig mindössze három együttes szerzett a történelemben. A G2 Esports mellett 24 darab wint tud sorozatban felmutatni a PSG Talon, 28-at az egykori Flash Wolves. Ezt az őrült statisztikát hajszolják most caPsék, akik egyelőre tényleg nem tudnak "vérezni".

Meglepetésre négy meccs után két veresége van a T1-nak

Az elemzők többsége nem lepődött volna meg azon, ha az egész 2022-es Mid-Season Invitational tornán egyetlen strigulát sem vésnek fel Fakerék vereségjelölő rubrikájába. Hogy mi történt a valóságban? Először az LCK-bajnok nem tudta győzelemre váltani a közel 6000 aranyt, amellyel megléptek a G2 Esports ellen, majd hasonlóan kényelmes helyzetből elfelejtették megnyerni az összecsapást a mai RNG vs T1 Bo1-ben. Xiaohu klasszisa (Ahri), valamint GALA kifogástalan játéka (Kai'Sa) végül fordítást, így kínai győzelmet eredményezett, amely a tabella második helyéig repítette őket. Kiválóan teljesített az EG a PSG-vel szemben, így a T1 jelenleg csak a megosztott 3-4. helyet foglalja el a tabellán.

A nap lezárásaként minden szempár Makariára és Targamasra, a G2 Esports belgájára szegeződött, akivel exkluzív interjú készült kizárólag a magyar streamre. A fiatal támogató elárulta, hogy melyik a kedvenc hőse, valamint azt is, hogyan érzik magukat a csapattal a közönség előtt megrendezett összecsapásokon.

MSI 2022 Rumble Stage - Második nap összes eredménye

G2 vs EG (1-0)

RNG vs PSG (1-0)

T1 vs SGB (1-0)

PSG vs EG (0-1)

RNG vs T1 (1-0)

SGB vs G2 (0-1)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted szerez még vereséget a T1 a Rumble Stage-ben?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.