MSI: Tovább tart a G2 Esports vesszőfutása

MSI: Tovább tart a G2 Esports vesszőfutása

Gyakorlatilag eldőlt az MSI 2022 Rumble Stage első helyének sorsa.

"Banger" összecsapásokból nem volt hiány az MSI 2022 Rumble Stage szakaszának utolsó előtti napján. Legyőzték az európai bajnokcsapatot, vereséget szenvedett Faker és a T1, valamint megszerezte első sikerélményét a SAIGON BUFFALO ESPORTS. Láthattatok Taric supportot, Corki midet és Trundle dzsungelt is, így új hősválasztásokból sem szenvedtetek hiányt, ha a magyar közvetítés előtt töltötték a délelőttöt és a koradélutánt.

Nem képes nyerni a G2 Esports, egyre nagyobb bajban caPsék

Remekül startolt a Rumble Stage-ben az LEC bajnokcsapata, ugyanis a G2 Esports 4-0-val gyorsan a csoport élére állt. Legyőzték a T1-t és az RNG-t a nyitónap, így mindenki elkönyvelte, hogy nem okozhat gondot az európaiaknak a továbbjutás az elődöntőkbe. Azóta eltelt három nap, a helyzet alaposan megváltozott. Zsinórban négy mérkőzésen maradt alul a G2, ebből kétszer a PSG Talon verte el őket. Hibát hibára halmoztak a hősválasztási fázisban, egyénileg és csapat szinten sem tudtak jó teljesítményt nyújtani a Szurdokban. Alapjaiban kéne megváltoztatni a játékstílusukat, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy az ellenfelek egyszerűen kiismerték a taktikát. Jankos és caPs párosa eddig dominálni tudta a korai szakaszt, az elmúlt négy vereség során azonban egyáltalán nem használták ki remek szinergiájukat.

MSI 2022 Rumble Stage - Negyedik nap összes eredménye

PSG vs G2 (1-0)

T1 vs EG (0-1)

SGB vs RNG (0-1)

G2 vs T1 (0-1)

SGB vs PSG (1-0)

RNG vs EG (1-0)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a SAIGON BUFFALO ESPORTS szerez még legalább egy győzelmet a holnapi nap?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.