Javítás után is rossz a 80+ Premium LaLiga Upgrade SBC, de így lehet működésre bírni

Javítás után is rossz a 80+ Premium LaLiga Upgrade SBC, de így lehet működésre bírni

A fix után működik is meg nem is, de esetleg ezzel a trükkel tényleg meg tudják csinálni a játékosok.

A Benny Hill show 1989-ben véget ért, de nagyon úgy tűnik, hogy az EA Sports berkein belül a szellemisége tovább él. Az történik ugyanis, hogy hétről-hétre a kiadó elkövet valami nevetséges bakit, ami most már odáig fajult náluk, hogy sokszor a javítás is hibás. Erre sikerült megint egy példával előállniuk, ugyanis elég furára sikeredett a 80+ Pick and Premium Laliga upgrade a játékban.

Többen jelezték Twitteren, majd felbukkant Redditen is egy poszt, melyben a felhasználó arról számolt be, hogy amint kiadták ő megcsinálta, de rájött, hogy ez nem egy megismételhető SBC, pedig a leírás szerint igen. Addig várt, amíg ki nem javítják a fejlesztők, de továbbra sem tudott újabb Premium LaLigás kihívást teljesíteni. Állítása szerint ugyanígy jártak mások is.

Nem hagyta azonban nyugodni ez a dolog, és miközben az EA Sports is jelezte a közösségi médiában, hogy valóban hibásan került be a játékba ez a két SBC, sikerült egy érdekes megoldásra bukkannia.

"Ennek eredményeként 2 új SBC-t adtunk ki azonos névvel, amelyek most már megismételhetők és minden játékos számára láthatónak kell lenniük a játékban, míg az eredeti SBC-ket visszaállítottuk nem megismételhetővé."

A játékos megoldása egyébként a következő volt, a premium upgrade teljesítése után lejátszott egy WL mérkőzést és így újra elérhető vált az SBC. Erre pedig többen úgy feleltek, hogy náluk is működött a dolog ezen a módon, tehát, ha valakinek még mindig problémás ez a dolog talán így sikerülhet kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!