MSI: Kialakult az elődöntők párosítása, őrületes rangadó vár rátok szombaton

MSI: Kialakult az elődöntők párosítása, őrületes rangadó vár rátok szombaton

Óriási Bo5-ös szériát rendeznek szombaton a második elődöntőben, de az elsőben sincs kizárva a meglepetés.

Az MSI 2022 Rumble Stage szakaszának utolsó mérkőzésnapjának elején még öt együttesnek volt esélye odaérni a top 4-be. A PCS-rajongók számára azonban gyorsan jött a hidegzuhany, miután a PSG Talon másodjára sem bírt el az Evil Geniuses csapatával. A matematikában, valamint a G2 gyengélkedésében még ugyan bízhattak Hanabiék, de az RNG elleni vereség eldöntötte végleg, hogy az ötödik helyen fejezik be a Mid-Season Invitational idei küzdelmeit. A nap második felében az első és a harmadik helyért harcoltak a csapatok, azonban kisebb meglepetésre, semmilyen változás nem történt a tabellán.

1. RNG, 2. T1, 3. G2 Esports, 4. Evil Geniuses

Elégedett lehet mind az RNG, mind az EG, ugyanis kihozták a maximumot a Bo1-ekből. A címvédő mindössze két vereséggel zárt a csoport élén, az észak-amerikai régió bajnoka ugyanolyan mérleggel zárt, mint a G2, de az egymás elleni eredmény miatt végül az utolsó tovább jutást érő helyezés jutott nekik. A T1 mindkét Bo1-ét behúzta a mai nap, a G2 zsinórban öt vereség után diadalmaskodott újra a Szurdokban, így kicsit jobb hangulatban várhatják caPsék a T1 elleni elődöntőt.

Az RNG csapata az EG-t választotta, így maradt a T1-nak a G2. A két elődöntőt természetesen magyar nyelven követhetitek majd a szokásos csatornákon, mindenképpen üljetek oda a képernyők elé pénteken, szombaton és vasárnap 9:30-tól. Az alábbiakban addig is tekintsétek meg azt az interjút, amelyet Makaria készített a valaha volt legjobb és legeredményesebb League of Legends játékossal, az Elpusztíthatatlan Démon Királlyal, a LoL legendájával, Fakerrel!

MSI 2022 Rumble Stage - Negyedik nap összes eredménye

G2 vs SGB (0-1)

EG vs PSG (1-0)

SGB vs T1 (0-1)

PSG vs RNG (0-1)

EG vs G2

T1 vs RNG (1-0)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt a Rumble Stage legjobb játékosa?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.