Ismerd meg Brozillával a TFT Dragonlandset, 2 millió Ft-os magyar bajnokság jön hamarosan!

Hatalmas magyar TFT-bajnokság érkezik hamarosan, amelyet Brozilla és Pierce hoz el nektek!

2022. június 8-án élesedik a League of Legends szerverein a Teamfight Tactics legújabb szettje, a Dragonlands. A Set 7-ben rengeteg újítás érkezik, amelyek alapjaiban írják majd át a mérkőzések forgatókönyvét. Jönnek a megújult augmentációk, a hatalmas sárkányok, valamint a sárkánybolt, amelyek új színt visznek az auto-chess alapokon nyugvó játékba. Ha érdekelnek a pontos részletek, akkor nézzétek meg Brozilla videóját, amelyben röviden bemutatja a legfontosabb változtatásokat. A Challenger rangban versengő magyar TFT-s korai hozzáférést kapott a Riot Games jóvoltából, sőt egy hatalmas összdíjazású versenyről is lerántotta a leplet!

A népszerű streamer, a magyar League of Legends közösség egyik legnépszerűbb és talán "legkopaszabb" figurájával, Pierce-szel együtt elhozza nektek a Teamfight Tactics Open Tour Magyar Bajnokságát, amelyen 5000 euró, közel 2 millió forint talál gazdára a legjobb magyar TFT-sek között. A versennyel kapcsolatos pontos részletekre, a nevezéssel kapcsolatos információkra egyelőre még várni kell, azonban néhány dolog már biztos.

  • A TFT OT Magyar Bajnokságáról ki lehet jutni a világbajnokságra
  • A TFT OT Magyar Bajnokságának meccsei Set 7-ben, a Dragonlandsben zajlanak majd
  • Több selejtező lesz, érdemes már most megtolni a rangsorolt mérkőzéseket, ha szeretnétek minél messzebb jutni a tornán

A további bejelentéseket az Esport1 oldalán hamarosan elolvashatjátok, addig is a sárkányok, Brozilla és Pierce legyenek veletek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te elindulsz majd a TFT OT Magyar Bajnokságán?