Hardver: 500Hz, ennyit tud most a világ leggyorsabb gaming monitorja

Hardver: 500Hz, ennyit tud most a világ leggyorsabb gaming monitorja

Elképesztő paraméterekkel rendelkezik a kifejezetten e-sportolóknak készített, 500Hz-es kijelzővel rendelkező monitor.

Az egész videójátékos közösség egy emberként hőkölt hátra, amikor az ASUS lerántotta a leplet a ROG Swift Esports sorozat legújabb modelljéről. A népszerű hardvergyártó 2012-ben már sokkolta a gamereket, amikor bemutatták a világ legelső 144Hz-es monitorját. Azóta eltelt 10 év, most itt a következő nagy durranás. E-TN panellel és G-Synccel érkezett meg egy 500Hz-es kijelző, amelyet beépítettek egy keretbe. Így jöhetett létre a másodpercenként 500-szor frissülő monitor, amely hatalmas mérföldkőnek számít a videójátékok és e-sportok világban.

Az 500Hz csak egy olyan tulajdonság, ami azonnal megmozgatja a gamerek fantáziáját, de ennél jóval többet kínál a termék. Az NVIDIA G-Sync és Reflex Analyzer segítségével a lehető legkisebb bemeneti késleltetést tudja elérni a technológia, miközben nem kell kalkulálni azzal, hogy esetleg akadozás (stuttering) vagy képtörés (tearing) tapasztalható játék közben. A hab a tortán a Vibrance mód, amely kifejezetten az e-sportolást segíti elő. Ennek köszönhetően az LCD-kristályok között száguldó fények egy teljesen új színélményt biztosítanak a gamereknek, így a legapróbb részletekig nyomon követhetőek az ellenséges karakterek mozgásai a képernyőn.

Egészen elképesztő, hogy mennyi mindent belepréseltek egyetlen kimeneti hardverbe a fejlesztők. Mielőtt megörülnétek, hogy ezzel a monitorral egyenes út vezet Globalba/Challengerbe/Radiantba, nem lehet elmenni amellett a tény mellett, hogy megfelelő alkatrészekkel meghajtott PC esetében lehet kipréselni a maximális teljesítményt minden perifériából.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hány Hz-es a monitorod?