LoL: Nincs több találgatás, itt vannak Bel'Veth képességei magyarul!

LoL: Nincs több találgatás, itt vannak Bel'Veth képességei magyarul!

Hamarosan már élesben is kipróbálhatjátok a League of Legends legújabb dzsungelesét.

Szép lassan adagolta a Riot Games az információkat a legújabb jungler kapcsán, azonban ma kiderültek az utolsó részletek Bel'Vethtel, az Üresség Császárnőjével kapcsolatban. A kifejezetten dzsungelesnek tervezett karakter főleg a támadási sebességéből profitál majd, amely rengeteg mémet generált a LoL-os közösségben. Az alábbiakban elolvashatjátok Bel'Veth összes képességét magyarul!

Levendulakék halál / Death in Lavender (Passzív)

A képességei használata után Bel’Veth következő 2 támadása megnövelt támadási sebességet kap. Ezenkívül valahányszor Bel’Veth legyőz egy nagy szörnyet vagy egy hőst, végleges támadásisebesség-bónuszt kap Levendulakék jelzők formájában. Bel’Veth támadásai gyorsabbak a normál sebességnél, és nem vonatkozik rájuk felső korlát, azonban a támadásai és találati hatásai csökkentett sebzést okoznak, és szintlépéskor nem növekszik a támadási sebessége.

Ürességroham / Void Surge (Q)

Bel’Veth a négy irány egyike felé rohamoz, az útjába eső minden ellenfélnek sebzést okoz, és alkalmazza rájuk a találati hatásokat. Minden irány egyedi töltési idővel rendelkezik, amely a támadási sebesség növekedésével változik.

Fent és lent / Above and Below (W)

Bel’Veth a farkával a földre csap, amivel megsebzi, a levegőbe löki és lelassítja az eltalált ellenfeleket. Ez a képesség egy ellenséges hős eltalálásakor csökkenti a Q – Ürességroham / Void Surge az eltalált hős irányába történő rohamozásának töltési idejét.

Királyi forgatag / Royal Maelstrom (E)

Bel’Veth többször is szélsebesen csapdos maga körül, és közben sebzéscsökkentésre és megnövelt életlopásra tesz szert. Minden csapás megsebzi a forgataga területén legalacsonyabb életerővel rendelkező hőst, és minél több életereje hiányzik az adott hősnek, annál nagyobb sebzést szenved el. A csapások száma a támadási sebességével arányosan nő.

Örökös lakoma / Endless Banquet (R)

Passzív: Az ugyanazon célpont elleni minden második támadás további tényleges sebzést okoz. A hatás korlátlanul halmozódhat. A hatalmas szörnyek és a hősök elleni kiiktatások egy Ürességkorallt hagynak hátra. Az Ürességből származó hatalmas szörnyek – például a Szurdok Hírnöke és Baron Nashor – különleges, ürességgel telibb Ürességkorallt hagynak hátra.

Aktív: Bel’Veth felhasznál egy Ürességkorallt, és felrobban, lelassítva a közeli ellenfeleket, akiknek a hiányzó életerejükkel arányos tényleges sebzést okoz. Egy Ürességkorall felhasználásakor Bel’Veth ideiglenesen a Valódi alakját ölti magára. Az Ürességből származó hatalmas szörnyek (a Szurdok Hírnöke és Baron Nashor) által hátrahagyott Ürességkorallok felhasználásakor Bel’Veth megnövelt időre veheti fel a Valódi alakját, és a jelenlétében meghaló minionok hűséges Ürességszülöttek formájában születnek újjá. Az Ürességszülöttek kis minionok, amelyek Bel’Vethet szolgálva végigmenetelnek azon ösvényen, amelyen meg lettek idézve.

Valódi alak: Amikor Bel’Veth megmutatja a Valódi alakját, megnövelt maximális életerőre, harcon kívüli mozgási sebességre, támadási hatótávra és teljes támadási sebességre tesz szert. Amikor a Valódi alakjában van, a Q – Ürességroham képességével a falakon is átrohamozhat.

Bel'Veth a tervek szerint a 12.11-es frissítéssel érkezhet meg a League of Legends szervereire, vagyis 2022. június 8-ától számíthattok arra, hogy felbukkan a Szurdokban az Üresség Császárnője.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Bel'Veth rögtön kap majd valamilyen hotfixet rögtön a megjelenés után?