LoL: Exkluzív interjú az MSI három sztárjával

LoL: Exkluzív interjú az MSI három sztárjával

Meg tudja védeni a címét az RNG, vagy másik csapat örülhet a végén?

Az Esport1 stábjának lehetősége volt rá, hogy kérdezzen az MSI során három szupersztártól. Az RNG és a T1 midese Xiaohu és Faker, valamint a G2 támogatója, Targamas adott interjút lapunknak. A kérdező mindhárom esetben Makaria Márk volt.

Az interjúkat az alábbi videókban tudod megtekinteni magyar felirattal.

Faker:

Xiaohu:

Targamas:

Amennyiben nincs lehetőséged megnézni a videókat, a következő oldalon el is olvashatod őket.

Makaria: Ki ellen játszanál inkább? A G2, az EG, vagy a PSG (nem jutottak be végül, az interjú készültekor még volt erre esélyük) lenne a legmegfelelőbb ellenfél az elődöntőben?

Faker: Nincs preferált csapat, mindenki ellen szívesen játszom, de ha tippelnem kéne, valószínűleg a G2 lesz az ellenfelünk.

M: Egy picit személyesebb kérdés: Hosszú évek óta a legmagasabb szinten játszol. Mi motivál még mindig arra, hogy a maximumot nyújtsd és a legjobbak legjobbja lehess?

F: A leginkább az motivál engem, hogy folyamatosan fejlődjek, és napról napra jobb legyek. Szeretnék mindig jobban játszani másoknál.

Makaria: Gratulálok a győzelmetekhez. Ez már a nyolcadik sikeretek a Rumble Stage során. Továbbjutottatok a legjobb négy közé. Te lehetnél az első játékos, aki háromszor nyer MSI-t. Hogyan érzed magad ezzel kapcsolatban?

Xiaohu: Azt gondolom, még túl korai erről beszélni, mert minden csapat valódi ereje majd a Bo5-ök alatt fog látszódni.

M: A Bo5-nél maradva. Hatalmas tapasztalattal rendelkezel a League of Legendsben. Tavaly a felső ösvényen játszottál, idén visszatértél midre, ahol megállíthatatlannak tűnsz. Van rá esély, hogy a jövőben bármilyen más szerepkörben is láthatunk, vagy a középső ösvény a legjobb hely, ahol lehetsz?

X: A felső ösvényre váltás tavaly egy nagyon új és érdekes tapasztalat volt számomra. Ennek ellenére úgy gondolom, a középső ösvény sokkal jobban illik hozzám, mert ott tehetem a legtöbbet a csapatért, ott tudom a legtöbb segítséget nyújtani a társaimnak. A mid a legjobb lane számomra.

Makaria: Gratulálok a győzelemhez, ezzel már 4-0-ra álltok a Rumble Stage-n. Hogy érzed magad?

Targamas: Természetesen nagyon jól érzem magam. A mai nap nagyon fontos volt számunkra, végülis legyőztük a T1-et és az RNG-t. De minden meccs ugyanannyira fontos, mivel az összes 1 pontot ér. Így tehát nagyon fontos volt, hogy megnyerjük a mai két meccsünket is.

M: Barddal játszottál az utolsó meccseteken, de az egész év során sok hőssel játszottál. Ki a kedvenced a jelenlegi metában?

T: Pyke, akkor is ha kevesen játszák. Egyszerűen imádom azt a karaktert, imádok killeket szerezni, és különböző playeket csinálni vele. A kompetitív meccseken kevésbé hatékony, mint a rangsorolt meccseken, nem fogok vele 15 gyilkosságot szerezni, de nagyon szórakoztató vele játszani. Sajnos az MSI-on rengeteget bannolják ellenünk.

M: Kivételes győzelmi szériában vagytok. 24 győzelmet szereztetek vereség nélkül. Amióta visszatértetek az arénába, sokkal vidámabbnak tűnik az egész csapat. Ez ad nektek ekkora erőt?

T: Természetesen hatalmas motivációt ad, főleg Caps és Jankos az, akiken nagyon érződik. Korábban nehéz volt számukra az online környezetben való játék, ahhoz képest, hogy előtte tömegek előtt léptek pályára. Teljesen más a kettő hangulata. Most extra motiváltak. Nekem ez kevésbé szempont, de jó érzés rajongók előtt játszani. Főleg, amikor egy-egy szép play után éljeneznek és tapsolnak. De a Fnatic ellen elvesztett széria után nagyot nőtt a vereség ellenére az önbizalmunk. Mindig az jár a fejünkben, hogy minden meccset képesek vagyunk megnyerni. Akkor is próbálkozunk, ha hátrányba kerülünk, ez a csapat legnagyobb erőssége. Mindezt sikerrel, már többször bizonyítottuk, tegnap a világ egyik legjobb csapata ellen fordítottunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyikük teljesítménye tetszett a legjobban az MSI-on?

  • 13 %
  • 63 %
  • 25 %