FIFA: Elképesztően „olcsón

FIFA: Elképesztően „olcsón" veheted most meg Jorginho kártyáját

Jorginho Team of the Year verziója 97-es OVR ratinggel rendelkezik.

Neked megvan Jorginho Team of the Year kártyája? Ha nem érdemes lehet vetni rá egy pillantást a piacon, ugyanis az értékeihez képest hihetlenül olcsón lehet megvásáolni.

Az olasz játékos a világ egyik legjobb középpályása, 2021-es teljesítményével pedig kiérdemelte, hogy helyet kapjon az év csapatában is, ami miatt, egy fantasztikus 97-es OVR verziót is kapott. Annak ellenére, hogy ez a játék egyik legjobb lapja, nagyon alacsony áron hozzá lehet jutni, Playstationön 364 ezer FUT érméért, Xboxon 384 ezerért, PC-n pedig 399 ezerért. Amennyiben van félretett közel 400 ezer érméd, érdemes lehet megfontolni a beszerzését, jó eséllyel javulást hoz a csapatodba. 

A játékosok véleménye alapján megosztó kártyáról beszélünk, van aki szerint, elképesztően jó verzió, csupán nem kap elég hype-ot, és ugyan a statisztikái alapján nem tökéletes, ebből a pályán semmi nem látszik. Mások viszont úgy vélik, bőven vannak jobb játékosok nála (Modricot említik a legtöbben). Főként a work-rate miatt éri sok kritika, mivel az csak közepes, és sokan kifogásolják, hogy emiatt nem eléggé aktív a játékban, „kicsit mindig le van maradva".

Természetesen a vélemények a különböző szimpátiától, és játékstílustól is függenek, van, akinek jobban illeszkedik a csapatába, másoknak kevésbé. Az biztos, hogy egy sok oldalú, a játék minden elemében erős kártyát szerezhetünk meg vele, támadásban és védekezésben is elit, így ha nincs hasonló képességű játékos a középpályádon, mellé nem fogsz lősz majd vele.

Mit gondolsz a kártyáról? Amennyiben megvan, mi a tapasztalatod vele kapcsolatban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked megvan a TOTY Jorginho?

  • 25 %
  • 50 %
  • 25 %