Képeken az élőszereplős Micimackó horrorfilm, beteg egy feldolgozás lesz

Képeken az élőszereplős Micimackó horrorfilm, beteg egy feldolgozás lesz

Miután közkinccsé válik Alan Alexander Milne klasszikus regénye, így bárki szabadon felhasználhatja, hiszen már nem kell a készítőknek tartani a szerzői jogok megsértésétől.

Fontos tudni, hogy a világon nincs egységes rendszer, ez pedig azt is jelenti, hogy országonként eltérő lehet a szabályozás erre vonatkozóan. Például Magyarországon egy szerző halálát követően 70 évig védik az alkotásait a szerzői jogok. Az Egyesült Államokban viszont ez másként működik, ott sok esetben egy adott mű megjelenésétől számítják, így 95 évig érvényesíthető a szerzői jog. Ezt azt takarja, hogy sok 1926-ban megjelent könyv, zenemű, vagy film idén válik közkincsé. Ezek közé tartozik a Micimackó is.

Erre rögtön le is csapott a Jagged Edge Productions, akiknek korábban olyan fantasztikus alkotásokat köszönhetünk, mint a The Curse of Humpty Dumpty vagy a The Legend of Jack and Jill. Sokat egyelőre a cselekményről nem is lehet még tudni, de egy különös szemszögből igyekeznek bemutatni a klasszikus történetet, ahol Micimackót Craig David-Dowsett, Malackát Chris Cordell fogja alakítani. A brit horrorfilm kapcsán a képekből arra lehet következtetni, hogy a két főszereplő maszkjában csapnak le a kegyetlen gyilkosok az óvatlan áldozataikra. Ha nem veszi magát komolyan Rhys Frake-Waterfield első rendezése, akkor még akár egy jó kis szórakoztató alkotás is kisülhet belőle.

Íme a galéria a Micimackó: Vér és méz című "klasszikusból":

A képek forrása: bloody-disgusting.com

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!