FIFA: Érkezik a cross-play! - hivatalos

FIFA: Érkezik a cross-play! - hivatalos

A funkciónak köszönhetően különböző platformon is játszhatnak együtt a játékosok.

Végre! A korábbi találgatásokat megerősítette az EA Sports, és érkezik a FIFA játékokhoz a cross-play funkció, amivel különböző platformon is játszhatnak együtt a játékosok. A tesztelése hamarosan megkezdődik már a FIFA 22-ben.

A FIFA cross-play teszt a FIFA 22 PlayStation 5, Xbox Series X|S és Stadia verzióiban elérhető lesz az Online Seasons és Online Friendlies játékmódokban.

A Ps4-en játszók nem vehetnek részt a cross-play teszteken.

Azért csak ebben a két módban lesz elérhető, hogy csökkentsék a problémák kialakulásának esélyét.

Hogyan engedélyezheted és vehetsz részt a FIFA 22 Cross-Play tesztben?

Bár még nincs dátum arra vonatkozóan, hogy mikor kezdődik a teszt, bármelyik játékos részt vehet benne. 

Amint a cross-play teszt elkezdődik a játékban, a játékosok a FIFA 22 menüképernyőjének jobb alsó sarkában egy widgetet fognak látni. A widget tartalmazni fog egy felszólítást, amelyet a játékosok követve engedélyezhetik vagy letilthatják a cross-play tesztben való részvételt.

A widget továbbá lehetővé teszi a barátok keresését, függetlenül attól, hogy Xboxon, PlayStationön vagy Stadionon játszanak-e. A cross-play tesztben való részvételt a matchmaking option beállítási képernyőjén keresztül is engedélyezheted vagy letilthatod.

A FIFA cross-play teszt engedélyezése után meg kell nyitnod a widgetet, és hozzá kell adnod barátaidat a játékbeli baráti listához.

A barátaidat a platformjukon vagy az EA felhasználónevükön keresztül adhatod hozzá. Amint elfogadják a kérésedet a widgetben, kiválaszthatod a nevüket, és meghívhatod őket egy mérkőzésre.

Eközben azok a játékosok, akiknél már engedélyezve van a cross-play teszt, egyszerűen csak bemehetnek az Online Seasonsbe. Itt a partnerkereső rendszer automatikusan talál másik platformon lévő ellenfelet.

Emellett a cross-play teszt nem lesz hatással egyik platform vagy a játékosok játékmenetére sem. A keresztjáték-teszt során játszott összes mérkőzést ugyanúgy értékelik, mint a normál játékokat.

A játékosok régóta vártak erre a lehetőségre, és más játékokban sikerrel mutatkozott be ez a funkció.

Ti örültök neki? Milyen platformon játszotok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik platformon játszol?

  • 40 %
  • 40 %
  • 20 %