LoL: Ő a Solo Queue új királya? Egyszerre 1. és 2. a világbajnok!

LoL: Ő a Solo Queue új királya? Egyszerre 1. és 2. a világbajnok!

Alaposan rákészül a nyári szezonra a 2020-as világbajnok!

Kifejezetten gyenge tavaszi szezont produkált a legrangosabb dél-koreai League of Legends bajnokságban (LCK) a DWG KIA. 2020-ban világbajnoki címet ünnepelhettek, 2021-ben második helyen végeztek az MSI-on, majd ötödik mérkőzésen buktál el a Worlds fináléját. A dicsőséges szezonoknak egyelőre úgy tűnik, hogy vége, ugyanis Canyonék néhány két hónappal ezelőtt elvéreztek a Gen.G ellen 2-3-ra, így nem mérkőzhettek meg a T1-nal az LCK 2022-es tavaszi bajnoki trófeájáért. ShowMaker és csapata a kényelmes fotelből követhette a vasárnap befejeződött MSI-t, miközben a középső ösvényes folyamatosan pörgette a Solo Queue mérkőzéseket. Annyira jó formában van jelenleg a 21 éves koreai, hogy a rank 1-et és a rank 2-t is megszerezte a világ egyik legerősebb LoL szerverén.

MIDKING, ShowMaker rank 1 fiókja

Nem bízza a véletlenre a hősválasztást a világbajnok, ha teheti, akkor minden alkalommal igyekszik a metában legerősebb karaktereket elhozni a draft során. Ennek köszönhetően 50 meccset játszott már ebben a szezonban Ahrival, amelyeknek 74%-át megnyerte a rókalánnyal. Kiemelkedően jó a győzelmi aránya LeBlanc-nal (67% 21 meccsen), Twisted Fate-tel (86% 14 meccsen) és Akalival (71% 14 meccsen), talán csak Vex lóg ki kicsit a legjátszottabb karakterei közül az 50%-os win rate-jével.

DK ShowMaker, ShoWmaker rank 2 fiókja

Miután megszerezte az első helyet a Kihívók ranglistáján, elkezdte a mászást az alt fiókjával. Annyira jól ment neki az elmúlt napokban Yonéval és Zoéval ezen az accon, hogy 1 LP-vel ugyan, de megkaparintotta a második helyet a koreai szerveren. Bombaformában van most a világ egyik legjobb midese, így mind a Gen.G, mind a T1 retteghet majd a DWG KIA-tól a hamarosan induló nyári LCK szezonban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ShowMaker vagy Faker a jobb mides jelenleg?