Előzetest kaptak a Netflix legizgalmasabb júniusi alkotásai

Előzetest kaptak a Netflix legizgalmasabb júniusi alkotásai

A streaming platform nem csak sorozat folytatásokkal, de világsztárokat felvonultató filmekkel is készül. 

Annak ellenére, hogy 2022 első negyedévében kicsit gyengélkedett a Netflix, rengeteg izgalmas újdonsággal készülnek nekünk a nyári hónapokra. A júniusi kínálat bővelkedik majd sorozatokban, de olyan egész estés alkotások is érkeznek, melyek világsztárokat vonultatnak fel. A teljesség igénye nélkül, ezekre a premierekre érdemes odafigyelni júniusban. 

  • A Kastély – Királyság, hatalom és dicsőség – Június 2.
  • Mindent egy lapra – Június 8. 
  • Az első áldozat  – Június 10. 
  • Birmingham bandája 6. évad  – Június 10. 
  • Jennifer Lopez: Félidő  – Június 14. 
  • A pók feje  – Június 17. 
  • Az Esernyő Akadémia 3. évad  – Június 22. 
  • A Nagy Pénzrablás: Korea – Június 24. 

A felsorolás egyik legizgalmasabb darabja a Chris Hemsworth és Miles Teller főszereplésével készült Sci-fi thriller kategóriába sorolható A pók feje, ami George Saunders hasonló című novellája alapján készült és az emberi viselkedés sötét oldalát tárja a néző elé. Érdemes lesz persze odafigyelni a Netflix sikersorozatának számító Az Esernyő Akadémia folytatására is, hiszen hőseink megkavarták a tér-idő kontinuumot és az új évadban a világvége mellett még újdonsült testvéreikkel is fel kell venniük a harcot. 

Cillian Murphy rajongói is örülhetnek a Birmingham bandája záróévada miatt, bár keserédes lesz a befejezés, ugyanis a Polly Grayt megformáló Helen McCrory tavaly hosszú betegség után elhunyt. Végül, de nem utolsó sorban Adam Sandler Mindent egy lapra című filmjét emelném ki, melyben a színész egy lecsúszott kosárlabda edzőt alakít, aki utolsó utáni lehetőségét igyekszik megragadni és felkarolni egy új tehetséget. A szereposztást Ben foster és Robert Duvall is erősíti, produceri székben LeBron James ül, szóval akár nagyot is szólhat ez az alkotás. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!