MSI 2022: Itt vannak a magyar stáb erősorrendjei

MSI 2022: Itt vannak a magyar stáb erősorrendjei

Bár egyértelműnek tűnhet, hogy melyik a legerősebb csapat most a világon, az erősorrendekben azért találni meglepetéseket.

2022. május 10-én 10:00-kor elrajtol az MSI 2022, az év első felének legnagyobb nemzetközi League of Legends versenye. A tornát a Saigon Buffalo és a T1 összecsapása nyitja, vagyis már az első órában képernyőre kerül a világ jelenleg legerősebbének tartott csapata. De tényleg a Faker nevével fémjelzett koreai bajnok lehet az, aki megnyeri majd a Mid-Season Invitational idei kiírását? A magyar közvetítésekért felelős stáb tagjai között nincs ebben ekkora egyetértés.

Kik állították össze a saját erősorrendjüket?

Összesen 10 kommentátor, műsorvezető és elemző próbálta megtippelni, hogy a résztvevő 11 együttes közül melyekre lesz érdemes igazán odafigyelni. Ha majd átpörgetitek a tier listeket, akkor feltűnhet, hogy két olyan pozíció volt, ahol majdnem mindenki ugyanarra voksolt. Az első helyre 10-ből 8-an tették a T1-t, avagy Zeus-Oner-Faker-Gumayusi-Keria ötösét. Hasonlóan nagy volt az egyetértés abban, hogy az LCO-ból érkező ORDER tud majd a legkevésbé beleszólni a történésekbe.

A legnagyobb eltérés a Team Aze megítélésben volt, ugyanis az LLA bajnokát valaki egészen a 6. helyig repítette, másoknál az utolsó, 11. helyig zuhant. A G2 Esports sem tudott mindenkit meggyőzni, hiába nyerték meg az LEC tavaszi szezonját. Volt olyan, aki abszolút a legjobbnak tartja őket, az egyik caster csak az 5. helyre tartja elegendőnek caPsék teljesítményét.

Az alábbi galériában megtekinthetitek a magyar stáb 10 tagjának erősorrendjét!

Nálatok mi lenne az MSI 2022-es mezőnyének erősorrendje?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.