LoL: Minden hőst (!) megváltoztat a Riot Games, itt vannak a részletek

A 12.10-es League of Legends frissítésben az összes karakteren módosítanak a játékegyensúlyért felelős csapat tagjai.

Nagyon ritka az olyan frissítés, amelyben rendszerszintű változtatásokat emelnek be a League of Legendsbe. Többnyire az új szezont felvezető patchek tartoznak ebbe a kategóriába, azonban itt van egy olyan kivétel, ami alapjaiban rengetheti meg a metát. A 12.10-es LoL frissítésben az összes karakter, minden egyes hős kap módosításokat, amelyek elengedhetetlen a "Riot Games Nagy Tervéhez". 

De mi is a "Riot Games Nagy Terve"?

A League of Legends fejlesztői szeretnék azt elérni, hogy a karakterek szívósabbak legyenek, vagyis ne lehessen őket felrobbantani olyan egyszerűen. Jelenleg úgy gondolja a játékegyensúlyért felelős csapat, hogy a legjobb módja a megfelelő szívósság elérésének, hogy megnövelik az alap életerőket, a szintenkénti HP-t, a szintenkénti armort és magic resistet. Ezzel párhuzamosan nerfelik a sustaint (túlélőképességet), valamint erősítik a Baron Nashort, a tornyokat, valamint megnövelik a mana visszatöltését

Miért van szükség több szívósságra?

Röviden: túl sok a sebzés a LoL-ban. Hiába tűnik szórakoztatónak, hogy egy Malphite + Orianna kombóval el lehet pusztítani teljes csapatokat, a Riot véleménye szerint a szívósság megnövelésével jobban kijöhet az egyes játékosok valódi skillje, valamint nagyobb tér lesz így a counterplayekre. Nem az a cél, hogy a 15. perc előtt ne történjenek killek a Szurdokban, de az ütéseket, ha jobban bírják a karakterek, akkor tényleg meg kell válogatni, hogy pontosan milyen módon kell sort keríteni egy-egy kiiktatásra. 

Meg kell húzni azt a bizonyos ravaszt

Összességében a játékosok úgy érezhetik majd a 12.10-es patch élesedése után, hogy a karaktereik kevesebb sebzést okoznak, emellett kevesebb sebzést is szenvednek el. Szintén a frissítés miatt hamarosan a hirtelen sebzésre épülő hősöknek jóval több erőforrást kell beáldozniuk a killek megszerzésére. Emellett több lehetőség lesz a counterplayekre, valamint a csapatharcok és akciók elhúzódnak majd a tervek szerint.

A 12.10-es frissítés május 25-én élesedik, a visszajelzésekre fokozottan figyelnek majd a riotosok, hogy a fenti tervek eredménye egy valóban jobb élmény lehessen mind a játékosoknak, mind a nézőknek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



1-4-es skálán mennyire tartod jó ötletnek, hogy ekkora változtatáson dolgozik a Riot?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.