Ilyen az, amikor a LoL találkozik a Yu-Gi-Oh!-val

Ilyen az, amikor a LoL találkozik a Yu-Gi-Oh!-val

LoL x Yu-Gi-Oh!, így mutatnának a hősök és tárgyak a népszerű kártyajátékban.

A League of Legends hőseivel és karaktereivel nem csak a LoL-kliensen belül találkozhattok. A Riot Games már 2013-ban összerakott egy böngészős játékot, Astro Teemo néven, ami az első fejezete volt a klasszikus LoL környezettől való elszakadásnak. 

Innentől nem volt megállás, jöttek a további böngészős és mobilos címek, majd 2019-ben újabb szintre lépett Runeterra világa. Megjelent a Teamfight Tactics, amit a Wild Rift és a Legends of Runeterra. A külsős fejlesztők segítségével összehozták a Netflix-előfizetéssel ingyenesen játszható Hextech Mayhemet, valamint a Ruined King: A League of Legends Storyt, ami az RPG-műfaj szerelmeseit próbálta kiszolgálni. Ha ehhez még hozzácsapjuk a Mech vs Minions társasjátékot, akkor jól kirajzolódik az az egészpályás letámadás, amely a gaming iparágon belül elindult a Riot részéről.

Vannak azonban, akik még mindig kiaknázatlan lehetőségeket a League of Legends szereplőivel kapcsolatban. Így gondolta ezt egy egyetemista srác is, aki a vizsgára tanulás helyett összedobott néhány Yu-Gi-Oh! kártyát, rajtuk olyan tárgyakkal és bajnokokkal, mint Caitlyn, a Hextech láda és a Titanic Hydra. Az eredmény egyszerre szórakoztató és megbotránkoztató, mivel az alkotónak láthatóan nem sok köze van a DU-DU-DU-DU-DU-DU-DU-DU-DU-DUEL!”-ekhez. 

Nem úgy egy másik idézőnek, aki viszont tényleg otthon van a "mesekártyák" világában. Ő a Frejlord tematikát választotta alapul, hogy néhány saját ötlettel megörvendeztesse a legnagyobb közösségi fórum olvasóit.

Az alábbi galériában megtekinthetitek Acesprune, valamint PROJECT_Emperor elméjének szüleményeit!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te terveztél már valaha saját Yu-Gi-Oh! kártyákat?