LoL: Hiába a legnépszerűbb, egyszer sem választották az MSI 2022 tornán

LoL: Hiába a legnépszerűbb, egyszer sem választották az MSI 2022 tornán

Abszolút uralja a mai napig a profi metát, mégsem kellett egyetlen játékosnak sem a legutóbbi nemzetközi tornán!

A 2022-es Mid-Season Invitational több szempont alapján történelmi léptékű eseménynek tekinthető. A Royal Never Give Up, valamint Xiaohu és Ming harmadik alkalommal nyerte meg ezt a tornát, zsinórban harmadik alkalommal nyert kínai együttes világversenyt, valamint ez volt a második olyan nemzetközi event, amelyen nem tiltották vagy választották Thresht, a profi meta legnépszerűbb karakterét.

Thresh statisztikái a legmagasabb szinteken

A Riot Games 2013. január 23-án jelentette meg a Láncok őrét, aki azóta töretlen népszerűségnek örvend a hivatalos League of Legends e-sportolók körében. A gol.gg statisztikái alapján a valaha volt összes profi mérkőzés 46%-ában tiltották vagy választották a karaktert. A mai napig összesen 7602 pick és 8264 ban szerepel a neve mellett, amellyel simán maga mögé utasítja a lista második helyezettjét, LeBlanc-t (3818 pick és 9201 ban). A brutális népszerűség mellé remek győzelmi arány párosul, 52%-ban diadalmaskodott az a csapat, amelyik megkaparintotta magának a támogatót.

A LoL történelmében számos olyan epikus megmozdulásnak lehetettek szem- és fültanúi, amelyek főszereplője Thresh volt. MadLife, Mata, Hylissang, BunnyFufu, Wolf, Meiko, Keria... Csak néhány idéző, akik megmutatták, mekkora hatást lehet gyakorolni egy-egy mérkőzésre a kezdeményezésben és védekezésben egyaránt használható karakterrel. Remélhetőleg a Riot Games mindent megtesz annak érdekében, hogy a 2022-es Worldsön ismét a meta szerves része legyen Thresh, ugyanis az elmúlt években megkerülhetetlen szereplője volt a legnagyobb összecsapásoknak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ki a valaha volt legjobb Thresh játékos?