Hamarosan piacra dobják a Pride-hónapra készült Xbox kontrollert

Hamarosan piacra dobják a Pride-hónapra készült Xbox kontrollert

Az Xbox Design Laben keresztül lehet majd megszerezni ezt az egyedi külsővel rendelkező kontrollert.

Az Xbox bemutatta azt a dizájnt, amely az idei évre készült az LGBTQIA+ közösséget ünneplő Pride-hónap alkalmából. A limitáltat elérhető kontrolleren összesen 34 közösségnek a zászlaját találjátok meg, azonban az Xbox Desing Lab segítségével a további részleteket magatoknak állíthatjátok be.

Xbox Pride-hónap kontroller

Az Xbox hivatalos közleményében szerepel, hogy a 34 zászlónak ez az egysége ünnepli a számos LGBTQIA+ közösség összetettségét, árnyaltságát, interszekcionalitását és erejét. Ez nemcsak egy kontroller, hanem egy szimbólum is egyben, amely a gaming világ minden szereplőjének lehet egy olyan jelkép, amely a befogadásra és toleranciára ösztönöz. Reméli a Microsoft, hogy a kontrolleren keresztül sikerül felhívniuk arra a figyelmet, hogy az LGBTQIA+ közösségek reprezentációja, valamint a "láthatatlanságból való kitörése" igenis számít.

A különleges mintázatú eszközt június 9-étől érhetitek el az Xbox Design Labben. Ne felejtsétek el, hogy teljesen egyedi megoldásokkal alkothatjátok meg a saját Pride-hónapra készített kontrollereteket, amelyet a #Pride és #XboxPride tagekkel a közösségi médiában bátran megoszthattok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked van aktív Xbox Game Pass előfizetésed?