A mémek miatt újra a mozikba került a Morbius, ismét hatalmas bukás lett belőle!

A mémek miatt újra a mozikba került a Morbius, ismét hatalmas bukás lett belőle!

A Sony azt hitte hogy, közben meg dehogy. 

Néhány évvel ezelőtt a Sony úgy határozott, hogy meglovagolja a szuperhős őrületet és saját moziverzumot épít Pókember ikonikus ellenségei köré. Első körben megkaptuk Tom Hardy Venomját és annak folytatását, pár hónapja pedig mozikba került a hányattatott sorsú Morbius, amiben Jared Leto alakította a címszereplőt. A film igencsak vegyes fogadtatásban részesült, a kritikusok erősen lehúzták, míg a közönség egész szórakoztatónak találta. 

Az alkotás egyébként csúnyán elbukott a kasszáknál és 75-83 millió dolláros büdzséjéhez képest csak 163 milliót hozott világszinten, így a folytatás erősen kérdésessé vált. Ettől függetlenül az internet népe felkarolta a filmet, mondván olyan rossz, hogy már jó és Morbius, illetve az általa inspirált It's Morbin' Time! mém hetek óta trendingel a közösségi médiában. A nem várt hype miatt a Sony úgy határozott, hogy a vámpír kalandjait újra csatasorba küldi több mint 1000 amerikai moziban, azonban a Culture Crave értesülései szerint a mű ismét elbukott és csupán 85 ezer dollárt hozott össze a pénteki napon, ami átlagban 82 dollár bevételt jelent helyszínenként. 

A Morbius tehát anyagilag el van átkozva, a mémek persze özönlenek a második körös fiaskó után is és úgy tűnik, Jared Leto is felült a Morbin' Time vonatra, ugyanis a színész a napokban feltöltött egy videót, amin látszólag a következő epizód forgatókönyvét olvassa. 

Habár a Morbius nem valószínű, hogy megkapja második epizódját, a Sony foggal-körömmel ragaszkodik a franchise-hoz és az univerzum következő darabjának szánt Kraven, a vadász forgatása már meg is kezdődött, továbbá 2023-ban érkezik a Madame Webb, egy évvel később pedig az El Muerto, ráadásul a Venom 3 előkészítése is megkezdődött. Kíváncsian várjuk egyébként, hogy Jared Leto szerepel-e majd valamelyik alkotásban. Szerintetek kap még lehetőséget? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!