Visszatér az olasz sztárcsapat a FIFA 23-ba!

Véget ér az együttműködés a Konamival.

Óriási visszatérőt köszönthetünk a FIFA 23-ban! Az olasz élvonalbeli Juventus 2019 óta először fog megjelenni teljes licenccel az EA Sports futball-szimulátorában. A sztárklub és a Konami exkluzív együttműködése véget ért.

Ezzel lehet, hogy az EA fog nevetni a végén, ugyanis az tartja versenytársai előtt, hogy több száz licencelt csapattal rendelkezik a világ minden tájáról. Hiába válnak tehát el a FIFA és az EA útjai jövőre, a játékfejlesztő mégis egy nagyhalat tudott magához visszacsábítani, ami nagy fegyvertény lehet a jövőben. Úgy tűnik, akik aggódtak a japán liga távozásakor, hogy ez egy trend kezdete, megnyugodhatnak.

Annak köszönhetően, hogy a bajnokságok, csapatok, játékosok úgy jelennek meg, mint a valóságban, a játékosok jobb élményt kapnak, még inkább a labdarúgás világának szerves részeként érezhetik magukat.

A Juventus Piemonte Calcioként szerepelt az elmúlt években, és ugyan a futballisták valósak voltak, a felszerelés, stadion vagy épp a logó kitalált volt. Ugyanez igaz a FIFA 21 óta Roma FC-ként szereplő AS Romára, és a FIFA 22-ben már Bergamo Calcio és Latium néven futó az Atalantára és a Laziora. Ők maradnak egyelőre a Konaminál.

Ősztől azonban a rajongók a Juventus hivatalos fekete-fehér mezében játszhatnak, és a stadionja is teljesen újjá lesz teremtve. A klub játékosai az Ultimate Team kártyájukon is a valós logót viselik majd.

Ugyan ezzel nem teljes a Serie A mezőnye, de egy sok szurkolóval rendelkező együttes tér tehát vissza a FIFA 23-ba.

Mit gondolsz erről? Várod már a FIFA 23-t?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülsz a Juventus visszatérésének?

  • 29 %
  • 0 %
  • 71 %